Mohamed Salah (©Reuters)
Mohamed Salah (©Reuters)

Legenda Holandije i Ajaksa otkriva: Kuman hoće Salaha u Barseloni, Dembele drži ključ

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.09.20. | 12:55

Egipćanin navodno želi transfer na Kamp Nou

Barselona Ronalda Kumana aktivirala je sve motore u subotu i predstavila novi sistem, pojačanja, Antoana Grizmana sa “sedmicom“ na leđima i igru za predstojeću sezonu. Himnastik je bio lak zalogaj, Leo Mesi se našao u akciji, ali su sve oči bile uprte ka novom klincu Trinkau.

Portugalac je pobrao simpatije katalonskih medija i javnosti i već ga svi najavljuju kao pravo osveženje, ali to ne znači da Barselona do kraja prelaznog roka 5. oktobra neće da iznenadi sve sa bar jednim megalomanskim poslom.

Izabrane vesti

Svi očekuju da to bude Lautaro Martinez, dok se u međuvremenu čeka transfer Memfisa Depaja i(li) Žoržinja Vajnalduma, a pravo iz Holandije stiže senzacionalna vest – Ronald Kuman kreće u akciju dovođenja Mohameda Salaha!

Ovu vest donosi legendarni holandski as Šak Svart, inače rekorder po broju nastupa u Ajaksu. On je u razgovoru za Dazn otkrio da je Ronald Kuman jako zainteresovan za Mohameda Salaha, što je podiglo veliku prašinu!

“Znam sigurno da Kuman hoće Salaha, a isto tako i da je Mohamed zainteresovan da se preseli na Kamp Nou“, poručio je Svart.

Pokušali su novinari od Svarta da izvuku ko mu je rekao za tako nešto, a on je nekoliko puta odgovorio da ne sme da kaže ništa, jer ne želi da otkriva sve karte...

Gledajući da je Lautaro Martinez Barselonin prioritet jer Luis Suarez odlazi iz kluba, teško je da čak i Barselona može sebi da priušti dva takva posla u istom prelaznom roku, pogotovo kada su klupske finansije već opterećene problemima iz prošlosti i sadašnjom globalnom krizom.

Dobro obavešteni katalonski list Mundo Deportivo otišao je korak dalje u ovoj priči i najavio moguću trampu Barselone i Liverpula. Ključ ovog posla mogao bi da bude Usman Dembele. Francuski krilni napadač zaigrao je od prvog minuta u susretu sa Himnastikom, čak i zatresao mrežu u 6. minutu i tako najavio bolje dane. Dembele godinama muči muku sa raznim povredama i praktično otkako je stigao u Barselonu stalno je na listi nedostipnih igrača.

Ipak, kako se ističe, Dembele se poslednjih meseci ozbiljno i aktivno posvetio menjanju svih životnih navika. Od odlaska na spavanje u neko “normalno“ vreme, do promene jelovnika i izbacivanja brze hrane, igranja video igrica do ranih jutarnjih časova... Pitanje je da li će Dembele istrajati na ovom putu kada bude ostao bez nadzora, ali ako bude u top formi, mogao bi da bude veliko pojačanje za desni bok Barselone ili Liverpula, pod uslovom da Redsi uopšte pristanu na bilo kakve razgovore i trampu.

Mohamed Salah uživa u startu nove sezone pošto je na otvaranju Premijer lige protiv Lidsa upisao het-trik (dva gola sa penala). Svima je jasno da ga se Jirgen Klop neće odreći, tako da od Salaha sve zavisi... Ako Svart govori istinu, naravno. 



tagovi

Mohamed SalahUsman DembeleLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Barselona
Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara