Lala is back!

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.08.24. | 15:05

Temperamentni stručnjak promovisan u Lučanima kao novi šef stručnog štaba Mladosti

„Neće Mozzart Bet Superliga dugo biti bez mene“.

Ovim rečima dočekao je ekipu Mozzart Sporta Nenad Lalatović uoči početka nove takmičarske godine. Tada je pričao o svim klubovima, posebno pohvalivši rad lučanske Mladosti.

Izabrane vesti

Mesec dana kasnije temperamentni stručnjak se vratio u srpski fudbal, pošto mu je rukovodstvo kluba iz Dragačeva namenilo ulogu spasioca. Lučanci su igrali sjajno protiv Crvene zvezde na Marakani, ali su porazi protiv Tekstilca i OFK Beograda došli glave Dejanu Joksimoviću.

„Bio sam dva-tri puta na pregovorima u Lučanima. Sada sam postao trener na moje veliko zadovoljstvo, jer je Mladost jedan od najorganizovanijih klubova u zemlji. Zna se ko je gazda, ko šta radi i uvek ima dobar igrački kadar. Mnoge od ovih momaka sam trenirao“, bile su prve reči Nenad Lalatovića.

Težak posao očekuje iskusnog stručnjaka koji je u CV dodao još jedan klub. 

„Mladost je kuburila sa formom od kada je počelo prvenstvo. Igrali su protiv Crvene zvezde fenomenalno, bilo je utakmica gde su igrali malo lošije. Ja sam došao da probam da poboljšam igru i rezultate. Kolega Joksimović nije imao dovoljno sreće, da je ulazilo ono što je trebalo, on bi bio danas ovde. Igrači će malo morati da se razdrmaju, da igraju u dva pravca. Jako sam zahtevan trener, moramo da se fokusiramo na mečeve do pauze. Čeka nas težak raspored. Imamo Novi Pazar i TSC. Ali uvek kažem, da je lako ne bi meni pripalo. Verujem u klub i ljude iz kluba. Dogovorili smo se za pet minuta, uglavnom sam voleo da radim u klubovima gde je porodična atmosfera“, dodao je Nenad Lalatović. 


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara