Ivan Ilić (©Reuters)
Ivan Ilić (©Reuters)

Lacio kaparisao Ivana Ilića, Verona traži oko 20.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.06.22. | 13:24

Srpski internacionalac naslednik Luisa Alberta

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Rima)

Predsednik Klaudio Lotito je kaparisao Ivana Ilića. Prvi čovek Lacija je iskoristio odlične odnose sa gazdom Verone Mauricijem Setijem da rezerviše našeg reprezentativca. Na ozvaničenje transfera Ilića u Lacio čeka se prodaja Luisa Alberta ili Sergeja Milinkovića-Savića.

Izabrane vesti

U planovima Mauricija Sarija koji ima nameru da drastično podmladi i oblikuje novi tim Lacija, Ivan Ilić je jedan od kardinalnih stubova, i on bi trebalo da zauzme mesto Luisa Alberta koji je na korak od povratka na Iberijsko poluostrvo, destinacija prestonica Andaluzije.

Verona traži oko 20.000.000 evra za perspektivnog Nišliju. ali je fleksibilna oko načina plaćanja i to značajno olakšava celu operaciju. S druge strane, Ilićeva plata u Laciju bi bila apsolutno unutar parametara koje je postavio predsednik Lotito.

Uz Ilića, iz Verone stiže i Mateo Kančelijeri kome je Roberto Mančini već dao šansu u dresu Azura, a nije isključeno i da Nikoloa Kazale, posle svih peripetija, ipak obuče dres Nebeskoplavih. Defanzivac Verone je rekao ne Monci jer se još nada prelasku u Lacio budući da veruje da uz Sarija može da napravi veliki kvalitativni skok.

Dolazak Alesija Romanjolija i dalje je vezan za odlazak Frančeska Ačerbija, dok je na površinu isplivala ideja angažovanja Marija Hila Fuentesa iz Real Madrida. On bi trebalo da bude alternativa za Patrika.


tagovi

Ivan IlićLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara