Komentari na vest

Lacio kaparisao Ivana Ilića, Verona traži oko 20.000.000 evra

S

SADA

pre gotovo 2 godine

Nenad komsija ima ozbiljnih problema. Sujeta,cista komsijska sujeta. Pa valjda treba da se ponosis ovim mladicem,ako ti je uopste,,komsija"
P

Peda komsija

pre gotovo 2 godine

Nenad komsija,laz da je Ivan tebi kupovao cigarete,decko se uvek ljubazno svima javlja . Ako si pravi komsija onda znas njegove roditelje i znas kako su braca kulturni,vaspitani momci. Za primer omladini
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Nije mi jasno zašto svi toliko kidišu na Lacijo. Prvo...Rim. Tačka. Drugo, jesu mnogi fašisti ali su lojalni do jaja. Treće, igrači kao Sergej, Ilić, i mnoštvo naših nisu taj top-top kvalitet da garantovano budu starteri u vrhunskim klubovima. Ilić i Sergej zajedno bi bio bum. Ne samo za njih dvojicu nego i za našu državnu selekciju.
V

Vito i ja

pre gotovo 2 godine

Nemo sinko u Lacio, vidiš da je ovaj lud... Nećeš preći u neki drugi klub za sto godina i sto miliona..
А

Александар1

pre gotovo 2 godine

Ако пређе у Лацио, онда уговор на 4 године и да га никад више не продужава. Лацио је тамница за играче. Одатле се не излази лако.
r

ristic28

pre gotovo 2 godine

Najbolji mogući potez za dalji razvoj karijere, ali samo u teoriji.. ako se bude pokazao u Laciu, može da prodje kao Sergej, da bude zarobljenik megalomanskih ambicija škrtog vlasnika u pogledu obeštećenja..
G

Gost1990

pre gotovo 2 godine

Drago mi je da prelazi u jaci klub, ali ne razumem zasto u Lacio.. Poznato je da Lotito precenjuje svoje igrace, i jako tesko posle moze u jos bolji klub ukoliko nastavi da napreduje. Ne secam se transfera nekog bitnog igraca iz Lacija u neki bolji klub.
Z

Zdravko Stanišić

pre gotovo 2 godine

Onda si veoma mlad. Nesta, Nedved, Kaziragi, Stanković, Mihailović......
G

Gost1990

pre gotovo 2 godine

Voleo bih da je sam toliko mlad, ali nisam :) Pricas o transferima od pre 20 godina, kada Lotito nije bio u klubu. Ja govorim o periodu od kada je on predsednik kluba.
G

Gost1990

pre gotovo 2 godine

Naveo si transfere od pre 20 godina. Ja pricam o periodu od kada je Lotito na celu kluba, a takvih transfera nema od kada je on u klubu.
d

dadwewe

pre gotovo 2 godine

kaze se Kanćelijeri...pustite sta kaže gramatike...jer ne kažete Čao, nego Ćao ;)
П

Пеђа РС

pre gotovo 2 godine

Браво за Илића! Дјеловало је да иде онако у пакету са братом, тотална непознаница... На крају испаде да је он много озбиљнији играч.
D

Delija33

pre gotovo 2 godine

Neznam sta vam je uvek se pricalo da je mladji talentovaniji cak je igrao i u njegovoj generaciji najmladji je debitant zvezde ..
G

Gost 00000000

pre gotovo 2 godine

Definitivno treba da bude starter na Svetskom pre Maksimovica, Racica, Gudelja i Lukica.
G

Gost22S

pre gotovo 2 godine

Samo da ga vidim na bickiklici i bicu srecan
Д

Др Хаџи

pre gotovo 2 godine

Клуб са огромним потенцијалом, штета што их кочи шкртица од власника већ годинама…
g

gost 23

pre gotovo 2 godine

logicnije bi bilo da ivan ilic bude zamjena za lukasa lejvu jer je zadnji vezni neophodan laciju, alberto je ofanzivniji
g

goust

pre gotovo 2 godine

Zar nije došao onaj lik iz Šahtjora da zameni Leivu?
N

Nenad komsija

pre gotovo 2 godine

Boze dragi,ovaj decko je bas daleko dobacio. A secam ga se kao malog sam ga slao po novine i cigare na trafiku kod skole Dusan Radovic u Nisu.Sada vozi besna kola i tek ponekad se javi u prolazu.E zivote sta sam docekao.
N

Nikos1988

pre gotovo 2 godine

Tako je to sa neradnicima
N

Nenad komsija

pre gotovo 2 godine

Nije bilo naznaka nikakvih da moze da bude profesionalac.Samo su jedan dan dosli iz Crvene zvezde i sa 15 godina ga odveli tamo.Kakve sudbine sve postoje boze svemoguci.A bilo je mnogo boljih od njega tada.Svi se znamo,mala jesredina.
C

CharlieKelly

pre gotovo 2 godine

Ali sa 17 godina je mogao da izdrži tempo Premier lige, parametri potrošnje kiseonika su mi bili na premijerligaškom, ako se sećam. To je jedna od bitnijih stvari, naročito za tu poziciju.
D

Deka PG

pre gotovo 2 godine

A sad ćeš ti njemu burek da nosiš i da ti je dobro. Da ti uleti neku kintu. To ti je kad si lenčuga, pa nijesi htio da se krećeš, nego drugi da te služi. E sad si mu nabio kondiciju, pa može da šparta kao navijen
B

Bingocka

pre gotovo 2 godine

Mali ce biti igracina. Mada ako pitate Zeljka Pantica on je prodat u Man.Siti zato sto je neki seik sa Beograda na vodi poznavao tetku od vlasnika Sitija pa je tako prodat a dodeljena su mu dva stana sa pogledom na zeleznicki most kao nagrada. A Filip Stevanovic je od 15 miliona ali je Vucic namerno rekao upravi Partizana da ga prodaju za mizerne pare. Mati draga,treba neko napraviti snimak sa izjavama onog coveka i pustati ljudima svaki dan da se smeju.
j

ja4243

pre gotovo 2 godine

pantic je najjaci kad krene da lupeta kako je luka doncic prosecan igrac koga gura nba, a sve zbog toga da bi opravdao divca sto ga nije draftovao. Umesto da lepo kaze "Divac je kosarkas sa vrhunskom igrackom karijerom ali kao GM je bio katastrofa" kad se vec prestavja kao neki borac za pravdu...
G

Glup si

pre gotovo 2 godine

Stevanovic je nas najveci talenat mozda u poslednjih 20 godina ,ne racunavsi Zivkovica Andriju.Stevsnovic je najtaoentovaniji i dokazao je u prvom timu.Braca Ilic nisu prismrdeli prvom timu,iz omladinaca direjt otisli nepoznanice skroz u Man City,nije za poredjenje nikakvo!Ova dvojica tad ni u u17 nisu bili a Filip je bio nosilac reprenzetacije.