Kosti Nedeljkoviću se sve otvara, Keš van tima mesec dana

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.08.24. | 18:23

Startni bek Aston Vile na terenu tek 29. septembra protiv Ipsviča

Iznenađujući dobar početak ima Kosta Nedeljković u Aston Vili. Malo ko je očekivao da će u prva dva kola Premijer Lige, bivši omladinac Crvene zvezde skupiti 100 minuta na terenu. Čak je ostavio rođeni Smederevac korektan utisak u subotnjem porazu tima iz Birmingema protiv Arsenala. Namerio se na Martinelija i nije ustuknuo, mada ga nije bilo u ofanzivnim akcijama.

Otvorio se Kosti Nedeljković prostor usled povrede standardnog desnog beka Aston Vile Meti Keša. On je protiv Arsenala morao da napusti teren posle 16. minuta, dodatni pregledi su pokazali da u narednih mesec dana neće biti u takmičarskom rtimu.

Atletik piše da je dijagnostifikovano oštećenje zadnje lože, i da će Meti Keš sigurno propustiti gostovanje Lesteru, poslednji duel Aston Vile uoči reprezentativne pauze. Kao siguran starter figurira Kosta Nedeljković.

Prve prognoze govore da reprezentativca Poljske neće biti u mečevima protiv Evertona i Vulverhemptona, kao i da neće biti u kombinaciji za prvi susret u Ligi šampiona (između 17. i 19. septembra).

Meti Keš je bio prvi izbor Unaija Emerija u prošloj sezoni. Reprezentativac Poljske je odigrao 29 utakmica, zbog sličnih problema propustio je mečeve u martu.

Aston Vila je i pored dobih igara Meti Keša odlučila da već u zimskom prelaznom roku kupi Kostu Nedeljkovića... Ostavljen je mladi srpski bek Crvenoj zvezdi na još šest meseci, ali je u tom periodu uglavnom sanirao povredu kuka.



tagovi

Kosta Nedeljković

Ostale vesti


Najviše komentara