Nejmar (© Reuters)
Nejmar (© Reuters)

Korona bukti, Nejmar se provodi: Pravi doček za 500 ljudi, žurka traje pet dana

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.12.20. | 00:17

Ali, neće da uznemirava komšiluk

Ionako ne spada među najomiljenije sportiste sveta. Posle najnovijih informacija mnogi će kazati i da nije baš najpametniji. Imaće pravo usled saznanja da Nejmar pravi žurku za doček nove godine!

Ne bilo kakvu, već žurku za 500 zvanica!? I to u trenutku kad se čitav svet bori da zauzda još jedan nalet virusa korona, a u njegovom Brazili je, dosad, preminulo više od 190.000 ljudi.

Izabrane vesti

Ništa od toga Nejmara nije sprečilo da se provodi. Rešio je da pet dana slavi, pa kako bude. Prema informacijama portala UOL, jednog od pet najuticajnijih u Brazilu, okupljanje je već počelo i trajaće pet dana, dok se zvanično ne uđe u 2021.

Za tu potrebu, Nejmar je iznajmio palatu u Mangaratibi, mestu od oko 30.00 stanovnika u državi Rio de Žaneiro. Dnevna renta košta malo manje od 1.000 evra (6.000 brazilskih reala), što nije problem za 28-godišnjeg fudbalera, s obzirom da u Pari Sen Žermenu zarađuje 36.800.000 evra po sezoni. S tim novcem u situaciji je da uredi pomenutu palatu prema željama, te isti izvor navodi da je ugradio najbolju zvučnu izolaciju (što znači da je okupljanje pripremano nedeljama unazad), pod obrazloženjem da ne želi bučnom muzikom da uznemirava komšije.

Kako brižno.

Pitanje je koliko je opravdano u doba pandemije. Zato Nejmar trpi žestoke kritike ne samo u otadžbini, već iz svih krajeva planete. Uslov za pristuvo: bez kačenja fotki na društvene mreže...


tagovi

Nejmar

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara