Ko kupi kartu za Radnički može da rezerviše mesto za Barsu...

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.10.24. | 11:53

Pojedinačne karte za susret koji je na programu 6. novembra prodavaće se samo narednog petka

Posle reprezentativne pauze, Crvenu zvezdu očekuje zgusnut i težak raspored. Crveno-beli novu etapu otvaraju duelom 11. kola Mozzart Bet Superlige protiv niškog Radničkog (petak, 16 časova). Srpski šampion je odlučio da nagradi one koji budu bodrili tim Vladana Milojevića u susretu sa timom sa Čaira.

Navijači koji kupe kartu za duel protiv Radničkog, kao i vlasnici sezonskih ulaznica, moći će da kupe do dve pojedinačne karte za meč protiv Barselone.

Izabrane vesti

„Samo tada i u tom terminu. Pre i posle toga će biti u prodaji samo paketi za sva tri preostala meča u Ligi šampiona. Navijači koji dođu na Radnički imaće priliku da među prvima obezbede svoje mesto na sledećoj utakmici Lige šampiona na našem stadionu. Ulaznice za meč protiv Barselone prodavaće se na blagajnama stadiona “Rajko Mitić” nakon završetka fudbalske utakmice, pa sve do 20 časova. Napominjemo da je bitno da svi posetioci meča protiv Radničkog sačuvaju kartu sa duela 12. kola Superlige Srbije, jer će prilikom kupovine ulaznice za Barselonu morati da prilože kartu za meč sa ekipom iz Niša ili pokažu sezonsku ulaznicu.“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.


tagovi

Delije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara