Fudbaleri kragujevačkog Radničkog (©Starsport)
Fudbaleri kragujevačkog Radničkog (©Starsport)

Kečevi na Molde, Omoniju i Radnički su najveći na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.07.24. | 10:53

Nigde nećete da nađete veće

Prštaće od fudbala širom Evrope ovog četvrtka. Igraju se prvi mečevi kvalifikacija za Ligu Evrope i Ligu konferencije. Bukmejkeri Mozzarta spremili su za danas tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Molde protiv Silkeborga, Omoniju protiv Torpedo Kutaisija i Radnički iz Kragujevca protiv Mornara.

Izabrane vesti

Skandinavski dvoboj u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Molde je blagi favorit protiv danskog Silkeborga jer je norveška Elitserija u punom jeku, dok je danski šampionat počeo tek prošle nedelje. Molde je u padu, samo bod u prethodna dva kola. Za vikend je nekadašnji prvak Vikinga poražen od KFUM Osla na svom terenu (2:3), a pre toga je bilo 1:1 u gostima protiv Fredrikstada. Silkeborg je na svom terenu pobedio Sonderjiske sa 1:0.

OMONIJA – TORPEDO KUTAISI (ČETVRTAK, 18.30), KEC 1,68

Na Kipru u ovo doba godine vladaju paklene vrućine. Šampionati Kipra i Gruzije nisu još počeli. Domaćin nije oduševio u pripremnim utakmicama, tri poraza i remi. Torpedo Kutaisi je krajem juna osvojio Superkup svoje zemlje. Na kormilu ekipe iz Nikozije sedi Valdas Dambraukas, Litvanac koji je bio na kormilu Hajduka. Od srpskih igrača ostao je Veljko Simić, bivši igrač Crvene zvezde i Vojvodine.

RADNIČKI KRAGUJEVAC – MORNAR (ČETVRTAK, 20.00), KEC 1,40

Leskovac će večeras da bude srce Šumadije. Očekuje se nekoliko hiljada Kragujevčana koji će na jugu Srbije da bodre izabranike trenera Feđe Dudića. Čika Dača je stari stadion, nije za Evropu, dok je novi objekat u Leskovcu pravi za evropske mečeve sa veštačkom travom. Mornar je u prvom kolu elimisao iznenađujuće gruzijskog velikana Dinamo iz Tbilisija. Baranima je ovo premijerno učešće u međunarodnom takmičenju i uradili su sada već mnogo. Takođe, Radničkom je ovo vatreno krštenje u Evropi, ima ulogu favorita protiv crnogorskog predstavnika. Opširniju najavu meča pročitajte OVDE.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara