Fudbaleri Karabag Agdama (©Reuters)
Fudbaleri Karabag Agdama (©Reuters)

Kečevi na Karabag Agdam i Midtjiland su u Mozzartu najveći na svetu

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.08.24. | 11:02

Nigde nećete naći veće

Ovog utorka su na programu prvi mečevi 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a bukmejkeri Mozzarta su probrali dve utakmice na kojima će biti najveća kvota na svetu.

Reč je o susretima koji se igraju u Azerbejdžanu i Danskoj, mečevima Karabag Agdama sa bugarskim Ludogorecom, odnosno Midtjilanda sa Ferencvarošem. Kečevi na te susrete nigde neće nositi tako veliku kvotu kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Karabag Agdam je prošle godine bio blizu toga da eliminiše Bajer Leverkuzen i dođe do same završnice Lige Evrope, a sada se nameračio na plasman u Ligu šampiona. U 2. kolu nije imao težak zadatak, lako je izašao na kraj sa predstavnikom Gibraltara Linkoln Red Impsima (ukupnih 7:0). Dobru formu je potvrdio za vikend u domaćem šampionatu, na premijeri je savladao Araz sa 4:1. Ludogorec kvalifikacije za Ligu šampiona igra od 1. kola i u ovbe runde se mučio na gostovanjima. Posle pobeda sa po dva gola razlike u Razgradu, od gruzijskog Dinama iz Batumija i beloruskog Dinama iz Minska je gubio sa po 1:0. Ipak, bolje dane su Zeleni najavili za vikend u šampionatu Bugarske, deklasirali su Ardu sa 5:1 i sada puni samopouzdanja putuju u Baku.

MIDTJILAND - FERENCVAROŠ (UTORAK, 19.15), KEC 1,95

Prvak Danske Midtjiland nije baš na visokom nivou bio na otvaranju sezone. Remiji sa Orhusom (1:1) i Nordsjelandom (2:2) u prvenstvu, te skromne pobede nad prvakom Andore (3:0 i 1:0) u kvalifikacijama za elitno takmičenje nisu preterano ulivale poverenje kod navijača. Ipak, Vukovi se polako podižu i to se videlo i protiv Olborga (2:0) za vikend. Evidentno je da je Midtjiland tempirao formu za treće i četvrto kolo kvalifikacija. S druge strane, Ferencvaroš je krenuo silovito u sezonu, nadigrao je u kvalifikacijama najbolji tim Velsa TNS (5:0 i 2:1), a zatim i u prvenstvu Kečkemet (1:0). S tim da su Mađari odložili jednu ligašku utakmicu, kako bi bili spremniji za Evropu. Midtjiland je dvaput pobedio Ferencvaroš u Ligi Evrope 2017. godine, sa 4:2 u Budimpešti i 3:1 u Herningu.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara