Komentari na vest

Katalonci pišu: Mesiju 13.000.000 evra godišnje od Barselone

G

Goat

pre preko 1 godinu

Da zavrsi tu kako dolikuje❤️🐐
S

SS Lazio

pre preko 1 godinu

Jednom sam napisao ovde kako je ovo najgluplji i najopasniji potez uprave Barcelone. Medjutim, sada cu napisati nesto o pozitivnim aspektima. Igracki ne znam sta ce dobiti Barcelona osim mozda bolje atmosfere u svlacionici, ipak Mesi je Mesi i ima tu karizmu kao (po mnogima) najveceg ikada. Ako nista drugo, onda je Mesi ikona Barcelone i kod navijaca budi tu nadu u vracanju Barcelone u vrh evropskog fudbala. Sa druge strane, Barcelona po svojoj prilici dobija na interesovanju i preglednosti, cime privlace bolje sponzore. Na kraju, zasto Real posluje bolje od Barcelone: zato sto Perez poteze poteze samo sa poslovno logicnog a ne subjektivnog aspekta.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Ljubav...
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Mesi ne mora nigde više ni da igra ni da se dokazuje, on je u poznim veteranskim godinama a sve je ostvario u svom fudbalskom životu. Najbolji igrač Barselone svih vremena, strelac i asistent La Lige, u Argentini se izjednačio sa Maradonom, odigrao vrhunski Mundijal i osvojio ga. Nema dalje od toga. Može da radi na dalje šta hoće.
N

Ne

pre preko 1 godinu

Razumem ovaj fudbal,svaka čast Mesiju,jedan od najboljih u istoriji.Ali da Barsa sad njega vraća pred sam kraj karijere,ne razumem.Pa gde su neki novi klinci,ili ih nema.Fudbal je totalno umro izgleda.
b

britke

pre preko 1 godinu

Svetski sampion moze i sutra da se penzionise. Nema potrebe da se blamira po kojekakvim pustinjama kao lazni idoli i inferiorniji igraci. Fudbal je kompletiran. U svakom takmicenju je bio glavni igrac svog tima i najbolji pojedinac. Kopacke o klin i preuzimanje trona od Pelea kao najveci ikada.
r

rezimski klub

pre preko 1 godinu

Messi ce ponovo trpati drzavni klub iz madrida
u

uefalona

pre preko 1 godinu

Dolazi kralj da vrati penalvardrid na svoje mesto
u

uefalona

pre preko 1 godinu

Super, pojacanje za Real a Barsu ce dodatno ukopati na duze staze
2

211

pre preko 1 godinu

Ajde lupaj minuse na mesijeve vesti sa 10 razlicitih nickova
@

@211

pre preko 1 godinu

Kucaj na gugl: psihološka projekcija. Ti si tipičan primer 🤣

Mali peca

pre preko 1 godinu

kad je odlazio trazio je minimum 25 , a sad moze 13
m

micas

pre preko 1 godinu

Hahaha,pojmas mali,nazad gde sve podredjeno njemu..a i zna se da nemoze nigde drugo,probao je pojeo ga mbape i nejmar i sada kuci..da ne pricamo i engleskoj ligi
u

uefa madrid

pre preko 1 godinu

Boli te mesijev mundijal nikako da bol prodje
g

gaizka

pre preko 1 godinu

Messi je svetski šampion.
T

Twix

pre preko 1 godinu

@uefa madrid: Mundijal koji su nategli seici jer gde da puste da se igra kod njih, a da on ne ispise istoriju. Da Ronaldo od masinerije nije vec pusten niz vodu i on bi igrao finale. I jedan i drugi marketinske prevare. Svaka beton liga je 10 x zanimljivija od danasnjeg "vrhunskog" fudbala gde menadzeri u sprezi sa agentima po pravilu povezanim sa velikim narko porodicama i velikim proizvodjacima sportske opreme guraju svoje igrace. Ko sisa fudbalsko umece daj da ima facu za slikanje. Jos sad uleteli sa parama i Ameri i Arapi, veselje.
9

909

pre preko 1 godinu

Vraca se tata kuci i plese poslednji ples
3

344

pre preko 1 godinu

Kaze tebas realov navijac sto je i priznao, necemo menjati pravila da bi pomogli barsi da vrati mesija, a znao je da menja pravila u novembru prosle godine da nasteti barsi da ne moze da registruje baldea,gavija i arauja i da ne dovede pojacanje u napadu u januaru
M

Mesi prop'o

pre preko 1 godinu

Malo je to za takvu ljubav