Karagerov rafal po Pogbi i Rajoli: Terajte ga, najprecenjeniji igrač na svetu! Njih dvojica su sramota!

Vreme čitanja: 3min | uto. 08.12.20. | 11:39

Mino Rajola je u velikom intrevjuu Tutosportu ciljano zapalio vatru. I sada čeka reakcije…

Prve su već stigle.

Proslavljeni Liverpulov as Džejmi Karager je prvi reagovao. Čuveni Englez danas radi kao stručni konsultant na Skaju i nije mogao da preskoči Rajoline izjave o Pogbi u kojima je poručio da njegov klijent mora da napusti Mančester Junajted i da klub rizikuje da ga izgubi za džabe ako ne produži ugovor. Rajola je na neki način postavio ultimatum Mančester Junajtedu…

Izabrane vesti

Karager je svakako poznat kao neko ko ne ceni Pogbu i često ga je kritikovao, tako da je sada dočekao momenat da saspe rafal kritika prema Francuzu i njegovom agentu koji su pokazali nepoštovanje prema Mančester Junajtedu. Klub sa Old Traforda je platio preko 100.000.000 evra za Pogbin tranfser 2016. godine i trpi već godinama njegova slabe igre sa monstruoznom platom od 20.000.000 evra godišnje.

“Rešite ga se! Govorim to već 12 meseci. On je najprecenjeniji igrač kojeg sam video u životu. Njih dvojica su jedna velika sramota. Svi sada gledamo sada šta je agent rekao i pitamo se šta Pogba misli. Menadžeri u današnje vreme nisu samo agenti. Oni su roditelji, najbolji prijatelji, finansijski savetnici, rezervišu im odmore, zajedno letuju…”, počeo je Karager tiradu na Skaju.

Karager kaže da je Pogba vrlo dobro znao šta će Rajola da kaže.

“Njih dvojica su kao nokat i meso. On je najbolji Pogbin prijatelj. Pogba vrlo dobro zna šta je izašlo iz Rajolinih usta. Da nije znao, sada bi ga otpustio. To su veoma jednostavne stvari. Sve je planirano da se desi. Ne znam samo kako će da se završi i ko će da ga uzme”.

Bivši defanzivac Liverpula smatra i da Junajted jedva čeka da vidi Pogbi leđa.

“Ljudi, da se ne zavaravamo! Mančester Junajted želi da ga sa reši. Solskjer igra u vezi sa Fredom i Mektominijem pre Pogbe. Nekada mora da ga gurne u igru kad želi da odmori igrače. Pogba već mesec dana ne igra prvu postavu, ali isto tako nije ni van tima. Imao je povredu, ali i pre toga je bio na klupi. Igrao je prošli vikend jer je trener odmarao igrače za Lajpcig. Da li biste ga vi sada posle svega ovoga stavili u startnu postavu protiv Lajpciga?!”

Karager je uporedio situaciju sa onom iz 2009. godine kada se znalo da Kristijano Ronaldo želi da ode iz Mančester Junajteda u Real Madrid.

“Setite se da su svi znali da će Ronaldo da ode u Real. Ali on je vredeo svega toga. Pogba ne vredi. Terajte ga! Samo dva kluba su veća od Mančester Junajteda, a to su Real i Barselona. Kada kažem veći, govorim u smislu da možete da razumete igrače kada žele da odu iz Junajteda jedino u ta dva kluba jer su oni vrh svetskog fudbala. To mora da se prihvati. A ne postoji ni promil šanse da bi Real i Barsa sada poželeli da kupe Pogbu. Bio bih zapanjen kada bi se to desilo. Možda zbog Zidana i francuskih veza, ali ja ne bih ni prišao tom igraču”.


tagovi

Džejmi KaragerPol PogbaMino RajolaZimski prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara