(Star sport)
(Star sport)

Kako Piksi reaguje na izostanke stubova: Razumem ih, sve je u redu

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.08.24. | 13:38

Selektor Srbije kaže da nema prostora za špekulacije

Prvo je otkazao Dušan Vlahović, onda Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović, pre njih se od reprezentacije oprostio Dušan Tadić i njihova imena – a poimence su (bili) stubovi selekcije – izazivaju najveću pažnju javnosti. U želji da predupredi bilo kakve nagoveštaje senzacionalizma, Dragan Stojković je predočio da mistike u nepojavljivanju četvorice pozvanih za septembarski ciklus u novom izdanju lige nacija – nema.

Što zbog povreda, umora ili privatnih problema, posle kapitena neće biti ni dvojice golgetera i jednog veziste. Dovoljan povod da se oglasi Piksi, dan pre nego što će zvanično objaviti konačan spisak kandidata za utakmice sa Španijom u Beogradu i Danskom u Kopenhagenu.

Izabrane vesti

Što se tiče Vlahovića, Sergeja i Mitra, stvari su vrlo jednostavne. Vlahović me je zvao, rekao da ima porodične probleme, u to ne ulazim, nadam se da će to što ima rešiti na pozitivan način, što mu iskreno želim. Mitrović i Sergej praktično sve vreme igraju u Al Hilalu pod povredama. Momci su se javili, pričali smo, razumem sve, hoće da iskoriste vreme kako bi te povrede sanirali. Kod Mitrovića je problem zadnja loža, kod Sergeja bol u leđima, igra pod injekcijama, mislim da je reč o pršljenu“, pojasnio je Stojković u izjavi za FSS.

Državni tim bi trebalo da se okupi u ponedeljak u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a u četvrtak će na stadionu „Rajko Mitić“ dočekati nove prvake Evrope, Špance. Bez Vlahovića, Mitrovića i SMS-a.

„S obzirom na to da smo skloni različitim spekulacijama, ovim želim da naglasim da nema prostora za tako nešto. U ponedeljak je konferencija za medije na kojoj ćemo razgovarati detaljnije o mnogim temama, kao i o našim ciljevima u Ligi nacija, ali pre svega pripremi za utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Odlazak na treće veliko takmičenje u nizu biće naš prioritet u narednom periodu“, dopunio je selektor Dragan Stojković.



tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeLiga nacijaDragan Stojković PiksiFSSAleksandar MitrovićDušan VlahovićSergej Milinković SavićOrlovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara