Komentari na vest

Kako je kod vas u Švedskoj? Hladno, ali standard

Mali peca

pre 11 minuta

Dobio si poziv za A tim Svedske nisi uso u igru , ali bi prihvatio poziv Srbije , znaci njemu je sve jedno za koga ce da igra .
k

kojotski

pre oko 2 sata

U Švedskoj nemiri - zdravo!
L

Liga sampinjona

pre oko 1 sat

@kojotski U Srbiji zagadjena voda vazduh zemlja.Aj zdravo!
a

aleksa1247

pre 9 minuta

Koji nemiri!? Povremeno probleme prave emigranti koji dolaze sa DAlekog i Bliskog istoka. Švedska, Danska, Noveška, Finska su super uređene zemlje i sjane za život, posebno porodicu. Nemaš pojma o čemu pričaš.
И

И

pre oko 2 sata

Момак је сасвим солидан фудбалер, ипак још увек далеко од ранга репрезентације. Малме је прелеп град, атипичан за Шведску јер је много друштвенији, живљи. Наравно томе доприноси и велики број странаца, али ипак их има и у свим другим већим градовима. Мислим да је то пре свега због нешто лепше климе у односу на остатак Шведске. Има сигурно 20% више сунца. Малме је и доста проблематичан што се тиче криминала, постоје квартови у којима је пуцњава готово свакога дана, где полиција залази ако баш мора да се обави увиђај, али увек узалуд јер сведоци не причају, такође и полиција је опрезна, јер нажалост у Шведској је могуће изгуглати било чије име и презиме и видети му адресу становања и шта вози, таблице и све остало. Уз малу доплату може се видети и посао, плата. Анонимно. Шведска лига је доста конкурентна, занимљива и уједначена, могли би да направе много веће ствари, али они сами инсистирају на врло малим платама за играче у односу на остатак Европе. Многи прволигаши имају плату као да раде у фабрици, док наравно ови најбољи играчи имају сасвим солидна примања, али поређења ради Ђурђић који је пре пар година био најбољи стрелац лиге, био је на 200 000 евра годишње бруто. И то су неке највеће плате за најбоље играче лиге. Наравно ту игра улогу и то што им фудбал није спорт број 1, мада дефинитивно му скаче популарност. Хокеј је и даље на првом месту, али убедљиво. Прволигашки хокејаши су више просечно плаћени од фудбалера, популарнији, а хале су увек испуњене до последњег места. Многе имају већи капацитет од већине фудбалских стадиона. Једна занимљивост, у Малму живи наш прослављени бек Душко Радиновић и ради у једној школи као професор физичког васпитања. Поздрав из Шведске.
И

И

pre oko 2 sata

Да се допуним о момку, велики је професионалац и у некој формацији са 3 штопера могло би се наћи места за неки позив, јер би се борио и био дисциплинован, тако је научен. Ипак за неку важнију улогу треба више напретка, али позив што да не. Млад је штопер који има јако добре предиспозиције, снагу и брзину.
X

XY

pre oko 2 sata

Molim ljude, poput vas, koji vole sport i koji ga prate, a koji se lepo izrazavaju - da vise komentarisu. Pogotovo iz inostranstva. Tako ce vasi komentari preovladati proste i ostrascenje, a mi ljubitelji sporta mozemo nesto novo da naucimo. Hvala
v

v899

pre oko 1 sat

Ja sam bio sad u Tumbi mesec dana, i mogu reci da je Svedjanima fudbal mozda na 10.mestu, a i sport generalno nije popularan. A imaju sve uslove, skolski tereni odlicni, deca imaju sve sta treba. Normalna, uredjena drzava, podredjena ekologiji. Iz aviona se vidi da drustveni zivot nije nesto, ali nema veze, nadjes svoje balkance i eto ti drustva i provoda povremenog. Sve u svemu, lepa zemlja i nadam se da cu otici iz Srbije bas tamo, ali ovaj put trajno.
И

И

pre oko 1 sat

@XY, Велики поздрав од мене, лепо је прочитати неки топао коментар. Нажалост, остављам коментаре само на неким да тако кажем "неутралним" и мање праћеним вестима, јер је заиста лоше по психичко здравље улазити на вести које имају макар 1% додирну тачку са вечитим ривалима и слично. Генерално је веома много простаклука, веома се агресивним речима напада другачије мишљење и без обзира што је то само спортски портал и што је анонимно, ипак, признали ми то или не, причињава дозу нелагоде, стреса. Не постоји пристојна дискусија, самим тим, у њу не би требало ни улазити. Поздрав још једном и пријатан дан.
И

Ишизаки

pre oko 3 sata

Хамарби воли Балканце. Бађо Хушидић, Милош Михајловић, Душан Јајић, Павле Вагић, Виктор Ђукановић, Никола Ђурђић, Владимир Родић, Давор Блажевић, Даријан Бојанић, Муамер Танковић, Александар Качаниклић плус тренери Милош Милојевић и Ненад Ђорђевић (бивши играч Партизана).
G

Gostionicar sirotinje

pre oko 3 sata

"Sam si rekao da se osećaš kao Srbin, a kad je tako, odmah se postavlja pitanje – kome si više naklonjen, Partizanu ili Crvenoj zvezdi?" Izuzetno glupo pitanje od strane novinara, mi ostali sto navijamo za druge klubove izgleda nismo Srbi.
F

Futsalista

pre oko 3 sata

Povod za pricu je???
P

Pomagajte drugovi

pre oko 3 sata

Igra na poziciji centralnog beka ili zadnjeg veznog.Ima li igdje ikakav kršten bek,takve trebamo?!
С

СРБИН007

pre oko 4 sata

Имате и Николу карађорђа Васића, први је стрелац лиге шведске,јест да има 33 године али шта то смета "експертима", моцарт спорта!