Komentari na vest

Kako bi Nikola Milenković reagovao da mu Piksi kaže da se seli na klupu?

H

Herta

pre 3 meseca

Niste tu na zadatku "da ispoštujete selektora"! Koješta! To ste nešto pogrešno razumeli. Tu ste da igrate, da dajete golove - to je svrha. Ako toga bude, poštovaćemo i selektora, a pre svega fudbalere sa petljom i srcem.
S

Srce na teren

pre 3 meseca

Tadic je jos uvek tehnicki nas najbolji vezni igrac to mogu potvrditi jer sem njega niko nezna da uposli Mitrovica covek za 60.minuta nije primio nijednu loptu u noge sve nesto po zraku umesto da se spusti lopta i igra kroz pas igru.
K

Khal Drogo

pre 3 meseca

Ух, добро је, репрезентативци у слободно вријеме играју "Човјече, не љути се". Био сам се уплашио да неће недај Биже шах играти.
S

Sunking

pre 3 meseca

Nemsju vremena, čitaju Dostojevskog
j

jojo

pre 3 meseca

ova umisljena glava od selektora luta na svim pozicijama a pogotovo stoperi. ja mislim statisticki gledano dasu stoperi Milenkovic i Pavlovic najlosiji u Evropi. Svi primljeni golovi su preko njih. Posle Katara ih je trebalo odmoriti duze. U svakom slucaju nisu trebali da budu na EP.
D

Djukela

pre 3 meseca

Trebali da igraju Dragović i Degenek
G

Gostivoje8

pre 3 meseca

Milenkovic je treba da kaze da bi izjavio da je on najbolji igrac ekipe momentalno nakon sto bi se nasao na klupi. A odmah potom bi dodao i da je najspremniji.
j

jsd

pre 3 meseca

Mislim da danas nema dobronamjernog Srbina kome je jasno objasnjenje od tzv strucnjaka sto Tadic nije bio starter. Mislum da se Tadic trebao povuc iz reprezentacije javnost bi ga podrzala. Ako Mitrovic igra zbog nekadasnjig zasluga onda tadic zbog tih istig zasluga mora da igra 90+ minuta.
S

Smederevo23

pre 3 meseca

Tadic starter sa 36 godina iz veteranske turske lige??? Sta pricas ti bre covece? Tadic moze da bude srecan sto ga u ovim godinama Piksi jos uvek zove da igra za reprezentaciju. I jos jedan Lazar Samardzic koji igra Seriju A, ligu koja je duplo jaca od turske, zbog Tadica sedi na klupi. Lepo mu je vratio Tadic, svojom jako lepom izjavom je ponizio i selektora i sve saigrace. Moze da bude srecan sto nije oteran iz ekipe zbog evidentnog bezobrazluka. Realno mu je progledano kroz prste zbog minulog rada u reprezentaciji.
O

Ogromna je razlika

pre 3 meseca

Što Tadić zaista naš najbolji i najspremniji igrač nije igrao i dečko koji je kriv za 80% golova koje primimo da ne odigra. Da imamo normalnog selektora, Blekija niko nikada ne bi pozvao da igra! Isto tako, Tadić bi uvek igrao. Piksi je izgubio kao selektor još jednu utakmicu i za vreme njegov mandata, a evo to je već 4 godine, imamo kvalitetnu utakmicu protiv Norveške, kvalitetnu utakmicu protiv Portugala u gostima, solidnu utakmicu protiv Irske kući i solidnu utakmicu protiv Portugala kući (Koja je trebala biti poraz) i sve ostale loše ili katastrofalno loše utakmice. Tako da daleko više verujem Tadiću nego prevarantu i lopovu Piksiju!
L

Lazeta

pre 3 meseca

Bleki retko normalan momak
c

cime se bave sad

pre 3 meseca

ovo uopste nije trebalo. intervjuisite tadica sta bi bilo da ga ostavi i drugu utakmicu na klupi
D

Duck

pre 3 meseca

Ajde mediji ne palite više vatru, u ekipi je sve ok. Više nesreće ste vi doneli vašim škrabotinama ovom narodu nego Turci i Švabe zajedno.
z

zimi123

pre 3 meseca

ajde ne cedite vise ovu temu lesinari
п

пр8јатељ

pre 3 meseca

Тачно!
m

mand

pre 3 meseca

ovaj slavi poraz kao da je pobjeda a utakmica protiv engleske ubjedljivo najgora ne Euru
j

jovanczv

pre 3 meseca

gde tacno slavi? rekao je da treba da se zaboravi ta tekma i vec da razmisljaju samo o Sloveniji... uvek mora nepotreban komentar?

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

Pa jedan Ronaldo počinje na klupi, kada selektor kaže

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

A svi znaju da je retko spremnijeg fudbalera na planeti, bez obzira na godine

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

Ma tadić je budala
S

SrbijadoTokija

pre 3 meseca

Bleki retko normalan lik u reprezentaciji i generalno fudbalu uopšte. Nenametljiv, tih, sluša i radi posao. Da su svi njegovog mentaliteta daleko bismo dogurali
V

Vasilis

pre 3 meseca

Milenkovic, Maksimovic i Lukic 3 najnormalnija momka medju fudbalerima. Da ne znas ko su, mislio bi da rade neke uobicajne poslove i da imaju platu 1000€. Vandredno normalni momci.
G

Goran1992G

pre 3 meseca

Da li je moguce da vi kao sportski portal ovako palite vatru??? Ostacete bez citalaca, jer postaje isto citati vas i Informer! Sram vas bilo vise.
a

arroyo

pre 3 meseca

takva su naređenja
m

murinjo

pre 3 meseca

koliko vidim nas ce samo da prati to da na kraju nismo imali srece, sce smo izgubili 1:0, i tadiceva izjava. od nedelje samo o ovome, e boze svasta.
m

ma

pre 3 meseca

Njemu i jeste mesto na klupi.

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

Na tadića naravno misliš
B

Bingocka

pre 3 meseca

Koliko mi slab stoperski tandem imamo pa to je strasno...Mi i jesmo osrednja reprezentacija jer nam je najbolji defanzivac Pavlovic. Lik ne zna da trci,posvadjan sa loptom...sve sto ima je borbenost. Ne zna dugui loptu da posalje,dijagonalu...,ma nista. Znada onako trom kada presece,trci napred da iznese i doda prvom do sebe. Nekadasnji stoperi covece Djukic,Jokanovic,Ivanovic,Vidic,Subotic..a gledaj sada..
h

hahahahahahaa

pre 3 meseca

Reče navijač zvezde ne zna pas da pošalje 🤣🤣🤣 lik kreira napade odlično, preko njega smo najviše i pretili. Taj vaš Vidić je tuga Božija bio u reprezentaciji, ne postoji igrač koji je bio bolji u klubu a gori u reprezentaciji od njega, ne mislim samo na našu reprezentaciju nego generalno. U Junajtedu lomi noge svima, glavom na kopačku u reprezentaciji nas bušio ko je stigao kako je stigao, protiv Australije beži od lopte Kejhila
K

Krme

pre 3 meseca

Koji je to štoper Jokanović, podseti me, života ti?! Samo bre mlatite...
М

Мозак у шпицу

pre 3 meseca

То кад кажеш да су нас бушили са Видићем, примили бисмо највише два гола. Сада је преседан кад примимо мање од два, два нам није дао само онај ко није двапут прешао центар. Пуне нас Мађарска, Бугарска, Ирска, Камерун и остале велесиле. Због таквог односа према Видићу је и отишао прерано из репрезентације, као и Матић, па сад гледамо Павловиће, Миленковића, Гудеље и уживамо. Миленковић је престигао Видића по броју наступа за репрезентацију, то више говори о нашем фудбалу него о њима као играчима. Благо нама!
S

Sferopulosov Fmp

pre 3 meseca

Sve si rekao o sebi kad si Jokanovića svrstao u štopere. Svaki komentar je suvišan.
h

hahahahahaha

pre 3 meseca

Tada su nas i punili i pobeđivali Estonija, Australija, Makedonija, Kazahstan, Slovenija, Azerbejdžan...sve sami fudbalski liliputanci i mnogo veći slepci od Irske, Bugarske, Mađarske, uzgred samo su nas Mađari pobedili
D

Da li je

pre 3 meseca

Tadić i u igri naj(bolji) spremniji