Kako bi Nikola Milenković reagovao da mu Piksi kaže da se seli na klupu?

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.24. | 15:03

„Od igrača do lekara, svi smo na istom zadatku, da poštujemo selektora“, kaže naš štoper

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Nemačke)

Ustalasao je Dušan Tadić fudbalsku Srbiju. Hteo ili ne, nametnuo temu koja će reprezentativce pratiti dok ne okonačaju učešće na Prvenstvu Evrope. Bez obzira kakav rezultat bude do kraja.

Izabrane vesti

Kapitenovo „najbolji sam i najspremniji igrač ovog tima i trebalo je da počnem“, selektorovo „nikako nije dobro ako je to rekao“ bi u taboru Orlovi najradije da arhiviraju. Ne ide baš tako. Javnost traži odgovore kako bi detalj u uvodu meča sa Engleskom mogao da se odrazi na nastavak takmičenja u Grupi C.

Preciznije, da li će se neki drugi igrač osetiti povređenim ako bi mu Piksi rekao da se seli na klupu. Sa hipotetičkom mogućnošću suočen je i Nikola Milenković, dva dana posle meča u Gelzenkirhenu.

„Fudbal je kolektivan sport. Da li sam u pitanju ja, neko drugi iz ekipe, ekonom i lekar, smo na istom zadatku. To je odluka selektora i potebno ju je poštovati, kao što svaki igrač radi“, pomirljivo će popularni Bleki.

Zanimljiva je, čak i šaljiva, odmah po povratku ekipe u Bavarsku bila izjava golmana Predraga Rajkovića „napišite slobodno da sam spremniji od Tadića“.

„Ko je spremniji, pitajte njih“, pomirljivo će Milineković. „Ambijent je stvarno sjajan, pokazalo se i protiv Engleske, momci su dali sve do sebe. Ginemo za naš grb“.

U međuvremenu, dok sabiraju utiske iz meča sa Engleskom i spremaju se za Slovence, naši nalaze način i da se zabave.

„Imamo sobu za igru, nas nekoliko igramo i „Čoveče, ne ljuti se“, tu je i teretana. Popunjeno nam je vreme, zanimljivo je“.

U susret meču na stadionu Bajerna, srpski defanzivac pogled okreće i ka tribinama.

„Podrška nam mnogo znači. Pokušavamo da naciju učinimo ponosnom, da predstavimo zemlju svuda po svetu dostojno. Hvala ljudima na izvanrednoj podršci protiv Engleske, osetili smo snažnu podršku“, dodao je Milenković.



tagovi

Nikola Milenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara