Andrija Maksimović (©FK Crvena zvezda)
Andrija Maksimović (©FK Crvena zvezda)

Kad očaraš na derbiju, nagrada mora da stigne: Zvezda vezala Maksimovića do 2027!

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.09.24. | 15:22

Tinejdžer produžio saradnju sa srpskim šampionom

Kakvog si kalibra, šta možeš i za šta si sposoban, najbolje se vidi na velikom utakmicama, a Andrija Maksimović je na 175. večitom derbiju – oduševio. Učestvovao je u tri od četiri akcije Crvene zvezde, upisao asistenciju i adekvatno je nagrađen.

Kad očaraš na večitom derbiju, skreneš pažnju evropskih zverki i pritom ti postojeći ugovor važi još samo godinu dana, onda je potpis novog logičan sled događaja. Stigao je novi za Andriju Maksimovića, vezala ga je Crvena zvezda do 2027!

Izabrane vesti

Andrija Maksimović je produžio saradnju sa srpskim šampionom na još tri godine, što je maksimalna dužina trajanja za maloletne igrače. Prethodno je Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije, pozvao Zvezdinog Mesija u reprezentaciju. Bolju sedmicu teško da je mogao da ima…

“Srećan sam što sam produžio ugovor sa voljenim klubom. Nastaviću da treniram i vredno radim kako bih dokazao da mogu još bolje. Igrao sam derbi, dokazao da mogu da se nosim sa prvotimcima u Superligi, i želim da samo tako nastavim, kako bih u budućnosti bio standardan u Crvenoj zvezdi. Nakon derbija, želja mi je da debitujem i u Ligi šampiona”, poručio je Andrija Maksimović.

Osmeh na licu nadarenog tinejdžera, ali i ljudi iz sportskog sektora crveno-belih. Svesni su na Topčiderskom brdu kakav posao su završili i kakvog bisera imaju.

“Maksimović je biser naše Omladinske škole i samo se čekao pravi trenutak kada će biti starter na nekoj velikoj utakmici. Za njega je to bio 174. večiti derbi. Andrija je počeo utakmicu, odigrao odlično i sada su se svi u Srbiji i svetu upoznali sa njegovim kvalitetom za koji smo mi odavno znali da poseduje. Ugovor koji produžujemo je nagrada za kvalitet, trud i rad koji je pokazao tokom fudbalskog odrastanja u Zvezdi. Čestitke i njemu, i našoj akademiji, jer imamo sjajnog fudbalera pred kojim je blistava karijera “, zaključio je Zvezdin sportski direktor Mitar Mrkela.



tagovi

FK Crvena zvezdaAndrija Maksimović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara