Filip Kostić na utakmici protiv Bajerna (©Reuters)
Filip Kostić na utakmici protiv Bajerna (©Reuters)

Juventus pokušava da slomi Ajntraht, prva ponuda daleko od traženih 20.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.08.22. | 02:12

U Torinu se nadaju da će osvajač Lige Evrope spustiti cenu, kako bi se dve strane našle na sredini

Dogovor između Juventusa i Filipa Kostića nijednog trenutka nije bio sporan. Još tokom prvih kontakta Stare dame sa Alesandrom Lučijem, agentom srpskog reprezentativca i medijatorom u ovim pregovorima, postojala je jasna želja obe strane da se posao završi, samo Ajntraht nije bio raspoložen za sporazum.

U međuvremenu je Kostić bio ozbiljno u mislima vodećih ljudi Vest Hema, ali ni klub iz Londona nije mogao da pronađe zajednički jezik sa osvajačem Lige Evrope. Čekićari su se na kraju ipak odlučili za Maksvela Kornea, a brzonogi bek ponovo se našao na dnevnom redu vrhuške Juventusa. Dogovor za godišnju platu od 3.500.000 evra neto sa bonusima je potvrđen brzo, sada ostaje da klubovi završe teži deo posla...

Izabrane vesti

Italijanski Skaj javlja da Juventus aktivno radi na tome da "slomi" Ajntraht, mada zasad nema previše uspeha. Luči je Ajntrahtu na poslednjem sastanku predstavio ponudu tešku između sedam i osam miliona evra koja je momentalno odbijena. Podsetimo, Vest Hem je išao na 15.000.000 evra sa bonusima, Ajntraht ni to nije hteo da razmotri jer su potraživanja na granici od 20.000.000 evra. U Torinu se nadaju da bi u finišu prelaznog roka klub iz Frankfurta mogao da spusti cenu kako bi se dve strane našle na sredini. Negde u regionu između 13.000.000 i 15.000.000 evra.

15. avgust, 20.45: (1,48) Juventus (4,50) Sasuolo (7,75)

Neće to biti lak posao, najviše zato što je Ajntraht već odbio taj novac iz Londona. Najveću ulogu u narednom periodu mogao bi da ima upravo Kostić. On navodno želi samo u Juventus i ako to bude izložio svojim poslodavcima, možda bi mogao da ubrza prodaju.

U Italiji su se bavili i utakmicom između Ajntrahta i Bajerna u Frankfurtu, gde je nemački šampion slavio sa ubedljivih 6:1. Kostić je igrao od prvog minuta, a ono što je medijima sa Čizme zapalo za oko jeste to da je Srbin po završetku utakmice obišao krug oko terena i pozdravio aplauzima navijače, što je okarakterisano kao njegov oproštaj.

Kostić je uveliko zagazio u poslednju godinu ugovora sa Ajntrahtom.


tagovi

Filip KostićJuventusAjntraht FrankfurtLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara