Filip Kostić (©Reuters)
Filip Kostić (©Reuters)

Da li se nazire kraj sapunice: Kostić se dogovorio sa Juventusom!

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.08.22. | 18:05

Sada se čeka još Ajntraht

Nije se dugo čekalo na nastavak priče o tome gde bi karijeru mogao da nastavi Filip Kostić. Nedugo pošto je na Ostrvu odjeknula vest da je Vest Hem aktivirao otkupnu klauzulu za kupovinu Maksvela Kornea iz Barnlija, iz Italije stiže vest da se Filip Kostić dogovorio sa Juventusom!

Sada je definitivno jasno zašto je srpski reprezentativac stavio Vest Hem na čekanje, Juventus se ponovo javio i sada su šanse da karijeru nastavi u Seriji A drastično porasle. Kako javlja više izvora, hitronogi ofanzivni bek završio je lične detalje saradnje i čeka ga godišnja plata od 3.000.000 evra, sa bonusima. Ugovor će biti najverovatnije na četiri godine.

Izabrane vesti

15. avgust, 20.45: (1,48) Juventus (4,50) Sasuolo (7,75)

Bjankonerima sada ostaje da završe teži deo posla, a to je da ubede čelnike Ajntrahta da puste Kostića. Osvajač Lige Evrope za Kostićevu slobodu traži 20.000.000 evra, Juventus je spremio između 12.000.000 i 13.000.000 evra i nada se da bi mogao da se nađe na pola puta sa Ajntrahtom s obzirom da srpskom fudbaleru ugovor ističe narednog leta.

U Italiji je vest o Juventusovom dogovoru sa Kostićem dobila oprečna mišljenja. Naime, iako nema dileme da momak iz Kragujevca može da bude veliko pojačanje Stare dame i da je upravo ono što odgovara taktici Maksa Alegrija, mnoge interesuje kako će funkcionisati leva strana u kojoj će od ove sezone igrati Anhel Di Marija. Odnosno, da li će Srbin i Argentinac moći da “kliknu“.

Svakako, biće zanimljivo videti Filipa Kostića u Seriji A. Samo ako konačno Ajntraht pristane na prodaju.


tagovi

Filip KostićLetnji prelazni rok 2022JuventusAjntraht Frankfurt

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara