©AFP
©AFP

Izraelci kvare planove Zvezdi, za krilo traže 2.000.000 više i procente

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.07.24. | 18:06

Makabi Tel Aviv ima veće apetite nego što je to bila procena crveno-belih

Dolaskom Bruna Duartea Zvezda je rešila pitanje napadača i preusmerila fokus na angažman krila. Ipak, dovođenje bočnog ofanzivca očigledno će biti teže nego što su očekivali u Ljutice Bogdana.

Posle Nemanje Radonjića i Viktora Đukanovića na radar šampiona Srbije dospeo je Felisio Milson, fudbaler Makabi Tel Aviva, a prema inicijalnoj vesti crveno-beli su napravili korak ka realizaciji transfera ponudivši 4.000.000 evra Izraelcima.

Izabrane vesti

Ipak, prema navodima portala One, ukoliko zaista žele napadača iz Angole, čelnici Crvene zvezde će morati da odvoje znatno veći iznos. Kako tvrdi pomenuti izvor, Makabi je na inicijalnu ponudu šampiona Srbije odgovorio negativno i istakao da krilo rošeno 1999. godine košta 6.000.000 evra uz procente od naredne prodaje.

Izraelski list ističe da i ukoliko ispune zahteve kluba, crveno-bele očekuju pregovori sa igračem jer je šampion Srbije spreman da igraču Makabija da godišnju platu od 1.000.000 evra, što je više nego što prima u Tel Avivu, ali jedaleko ispod 2.500.000 koliko se pominjalo da mu je nudio AEK.

Krilni fudbaler je sa Makabijem osvojio titulu i u šampionskoj sezoni bio jedan od bitnih igrača, sa sedam golova i deset asistencija. Na evropskoj sceni Milson je prošle sezone počeo 10 od 11 utakmica i zabeležio tri asistencije, a učinak nije promakao AEK-u.

Reprezentativac Angole bio je ovog leta blizu prelaska u grčki klub, ali je tada uprava Makabija odbila ponudu što je izazvalo nezadovoljstvo kod igrača koji je nagovestio želju da napusti klub u čemu svoju šansu vide crveno-beli.


tagovi

FK Crvena zvezdaFelisio MilsonMakabi Tel Aviv

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara