Zvezda našla krilo u Izraelu: Stiže reprezentativac Angole za 4.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.24. | 13:30

Sport Klub piše da je Felisio Milson blizu Marakane

Još nije potpisao Piter Olajinka za Slaviju iz Praga, i pitanje je hoće li to uraditi, ali Crvena zvezda je na dobrom putu da angažuje još jednog krilnog igrača. Sport Klub piše da su crveno-beli blizu dovođenja reprezentativca Angole i člana Makbija iz Tel Aviva Felisija Milsona.

Isti izvor navodi da momak rođen 1999. godine želi da dođe u Crvenu zvezdu, te da je iz Beograda u Tel Aviv odletela ponuda teška 4.000.000 evra.

Izabrane vesti

Milson je sa Makabijem osvojio titulu i u šampionskoj sezoni bio jedan od najbitnijih igrača, upisao je sedam golova i deset asistencija u prvenstvu Izraela. Na evropskoj sceni u dresu Makabija, prošle sezone, Milson je počeo 10 od 11 utakmica i imao tri asistencije, bez pogotka.

Ovog leta Milson je bio blizu prelaska u AEK, ali je tada uprava Makabija spustila rampu. Igrač insistira na odlasku i to je krupan razlog da Izraelci prihvate četiri miliona evra od Crvene zvezde.

Milson je standardni reprezentativac Angole, rođen je 1999. godine u Lunadi. Kad je postao punoletan, preselio se u Portugal i postao član akademije Leišeša. Boravio je potom u Maritimu, a 2022. je potpisao za Nižnji Novgorod.

Drugi deo sezone 2022/23, Milson je proveo na pozajmici u Turskoj i na deset utakmica postigao pet golova za Ankaraguču. Leta prošle godine, Makabi ga je kupio od Rusa za 700.000 evra..


tagovi

Letnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara