Igor Tudor (©Reuters)
Igor Tudor (©Reuters)

Igor Tudor napušta Lacio posle samo tri meseca!

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.06.24. | 17:16

Neverovatne vesti iz Italije

Lacio i Igor Tudor rastali su se posle samo tri meseca saradnje, objavili su svi relevantni italijanski mediji, a pre svih najpoznatiji transfer insajder Đanluka di Marcio!

Klub iz Rima je poslednjih dana radio ubrzano na raskidu saradnje, a razlog je rastuća tenzija između dve strane. Sve se vrti oko toga što klub i trener nisu mogli da se usaglase oko transfer politike za predstojeće leto, što je sada već bivšeg trenera Nebeskoplavih nateralo na nepopularan potez koji je doveo do prekida odnosa. On sa predsednikom Klaudijem Lotitom i sportskim direktorom Anđelom Fabijanijem pokušao da nađe zajednički jezik oko strategije za prelazni rok, ali ni do kakvog dogovora nisu došli.

Izabrane vesti

Tudor je u Lacio stigao tokom marta posle odlaska Mauricija Sarija i tom prilikom je potpisao ugovor na godinu dana, uz opciju na još jednu sezonu. On je do kraja sezone odradio sasvim korektan posao, pošto je u jedanaest utakmica obezbedio šest pobeda, tri remija i dva poraza kroz Seriju A i Kup Italije.

Kao potencijalni naslednik se ističe Marko Baroni koji je na pragu odlaska iz Verone. On je već imao sastanak sa Adrijanom Galijanijem oko preuzimanja Monce. Druga opcija je Ivan Jurić koji je napustio Torino, a u medijima se pominje i senzacionalni povratak Mauricija Sarija!


tagovi

Igor TudorLacioLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara