Đakovac (©MN Press)
Đakovac (©MN Press)

Ifet Đakovac pred potpisom za Partizan

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.06.24. | 17:13

Vezista TSC-a po volji treneru Stanojeviću

Nastavlja Partizan sa renoviranjem tima za narednu sezonu, a pred potpisom za crno-bele je Ifet Đakovac, vezista TSC-a i jedan od najboljih igrača Mozzart Bet Superlige u poslednje dve sezone.

Kako saznaje Mozzart Sport, Partizan i TSC su u završnim pregovorima oko Đakovca i trebalo bi da nekadašnji đak omladinske škole crno-belih bude u avionu za Moskvu 1. jula.

Izabrane vesti

Đakovac je prošlu sezonu završio sa 13 golova i sedam asistencija na svim frontovima za TSC. Odlikuju ga veliki radijus kretanja, agresivnost na svim delovima terena, anticipacija, ali i odličan pregled igre. Vrlo je ubitačan iz drugog plana, kao strelac i kao asistent.

Vezista iz Sjenice je bio u mlađim kategorijama Partizana, ali nije dobio seniorski ugovor. Put ga je potom vodio u Tutin i Zlatibor, iz kojeg je u januaru 2021. došao u TSC. Pod dirigentskom palicom Žarka Lazetića, Đakovac je doslovno eksplodirao i postao jedan od najboljih veznih igrača u ligi.

Crno-beli su ovog leta iskazivali interesovanje i za drugog svog đaka u timu TSC-a Ivana Milosavljevića, ali sada su na pragu da dovedu Ifeta Đakovca, koji ima važeći ugovor sa Topolčanima do 2026. godine.

TSC će doživeti veliku rekonstrukciju ovog leta, pošto mu je otišao trener Žarko Lazetić, koji je dve i po godine bio na klupi, kao i prvotimci Nemanja Stojić, Goran Antonić, Miloš Cvetković, Uroš Milovanović, Marko Rakonjac...


tagovi

Ifet ĐakovacFK PartizanTSC Bačka TopolaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara