©FK Partizan
©FK Partizan

Treći paraf u Humskoj, za čvršći manevar Partizana

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.06.24. | 16:50

Kevin Arijaga potpisao trogodišnji ugovor

Kevin Arijaga je novi igrač Partizana. Reprezentativac Hondurasa, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, potpisao je trogodišnji ugovor sa crno-belima i zadužio dres sa brojem 33.

Arijaga je treće pojačanje Parnog valjka ovog leta, nakon što su u Humsku stgli Đorđe Jovanović i Nihad Mujakić.

Izabrane vesti

Arijaga u Partizan stiže iz Minesote Junajted, koja će inkasirati 500.000 evra obeštećenja u tri rate.

"Veoma sam srećan što sam ovde! Mislim da je zaista dar od Boga što sam došao u ovako lep grad i veliki klub sa tradicijom kao što je Partizan. Dolazim sa dosta energije i na raspolaganju sam da radim stvari na najbolji način u korist kluba. Kao igrač, smatram da sam veliki radnik koji se trudi da sve uradi ispravno", rekao je Arijaga na predstavljanju.

Večiti derbi će mu biti posebna inspiracija.

"Gledao sam snimke derbija i nemam sumnje da će to biti neverovatne utakmice, posebno za navijače. Verujem da su oni najvažniji za tim. Oni su dvanaesti igrač i navijači su stvarno fenomenalni".

Arijaga je stara želja Aleksandra Stanojevića. Želeo ga je još dok je radio u Turskoj. Sada ih zajedno očekuju izazovi u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Mozzart Bet Superligi.

"Odlučio sam da dođem zbog svih takmičenja, u veliki klub koji se uvek bori za važne stvari. Naravno, veoma sam zahvalan što je šef uvek verovao u moj rad. Nadam se da ću biti na nivou koji očekuje".

Došao je sa kompletnom porodicom, suprugom i bebom.

"Moja supruga je veoma srećna i ona zna da je ovo sjajna prilika za sve nas. Znamo da je potrebno vreme sada da se smestimo i naviknemo na Evropu i želimo da to uradimo što pre. Ovde je sve tako malo u poređenju sa Amerikom", uz osmeh je poručio Arijaga.



tagovi

Kevin Arijaga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara