Komentari na vest

I Milan hoće Đekereša! Nema para, ali ima Zlatana Ibrahimovića

r

rea

pre oko 1 mesec

Ovaj igrač ima 26 godina i do pre godinu dana je igrao niželigaški fudbal, zašto bi iko, pobogu, dao oko 100 miliona za njega? Jer je u ligi kakva je portugalska dao 20-25 golova? Ukoliko on vredi 100, onda Ozimen, koji je inače njegov vršnjak, a na sceni je već 5-6 godina, vredi barem 250-300 miliona.
Z

Zoze-Mudrinjo

pre oko 1 mesec

Најбоље решење је Давид из Лила али ако оде Жиру могао би Зирказе да буде доведен и боље он чак и од Канађанина у неким случајевима кад се игра на разбијање бункера. Јако добар играч који учествују у игри и асистенцијама. И ево још једног податка да се размишља, један бесплатан скаутинг који каже да је будућа велика продаја, или нападач око кога ће се отимати из AZ Алкмара Леквинкио Зефуик ако се тако изговора име и презиме. Само ако буду га повреде мимоишле и неке друге ствари не фудбалске момак ће бити међу најбољим нападачима ускоро. По свим прорачунима, ето нек мало Моцарт истражи, обрати пажњу на дечка од 19 година па можда помогне неком нашем клубу, а сада је доступан и Звезди и Партизану финансијски да могу да га приуште. Наравно ако АZ буде хтео да га пусти.
L

Lektor na strazi

pre oko 1 mesec

*Dejvid, Zirkze
1

125

pre oko 1 mesec

Arsenal ako ozbiljno želi Đerekeša u svojim redovima, to je završena stvar. Gazda Krenke Arsenalu daje u letnjem prelaznom roku 250 milke za centarfora, zadnjeg veznog (Zubimendi prva opcija) i traži se zamena za Saku da ne bi ograo stalno 90 min. Spominje se Pedro Neto.
M

Milan T.

pre oko 1 mesec

Madjarska osvaja EURO 2024. Ovde ste prvo procitali. Zahvalite mi kasnije.
a

arroyo

pre oko 1 mesec

nisi ti baš najzdravije počeo dan
И

И

pre oko 1 mesec

I trenutni Luka Jović bi dao 30 golova da ga je sad staviti u Sporting. Nema garancije za ove igrače da zaista vrede 100 miliona.
G

Gost1987

pre oko 1 mesec

Leao 130, Maignan 60, Tmori ili Tiaw 50 =240m Ramos + Zirkize + Kiwior ili Scalvini = 200m max i ostaje 40+ budzet za golmana i eventulano desnog bek
U

UPDP

pre oko 1 mesec

Moze i vise para da se dobije za MM i Leaa, nije ni to malo, naravno, ali, mislim da mozemo i 150 (to si i ti napisao dole) za Rafu, a i za Majka nesto vise od 60.

m.lazovic1987@gmail.com

pre oko 1 mesec

Ide u Napoli umesto Osimena, to ti je zavrseno.
P

Provereno

pre oko 1 mesec

Arsenal uzima Osimeha ili Đerekeša
T

TD

pre oko 1 mesec

Ko kaze da ce ostati i Majk i Teo i Rafa? Od njih trojice, zrtvovao bih golmana. Teska srca, ali, kad bih bas morao da biram, prodao bih njega i Kalulua i uzeo De Gregoria (Meret je alternativa ako verujete medijima) i nekog kao sto je Markinjos (Kivior je manje zvucno ime i (znatno) manja klasa), rezervnog levog beka (neki kazu da je Miranda zagarantovan, a nisam bas siguran u to, najblaze receno), defanzivnog veznog koji nam treba kao hleb nasusni (i to Kopmejnersa ili Zubimendija jer Kasemiro sigurno nije dostupan), Ikardija i jos nekog za alternativu. Ukoliko predjemo na 3-5-2, onda nam trebaju najmanje dva spica, narocito ako se Jovic ne zadrzi i naredne sezone. Ako je tacno to jucerasnje pisanje da cemo ovog leta imati samo 30-35 miliona za pojacanja plus prihode od prodaje, odlazak nekog od tih "kapitalaca" predstavlja neminovnost i izgleda da cemo opet (setite se Tonalija) dobrim delom na taj nepopularan (krajnje nezeljen) nacin morati da finansiramo prelazni rok. Moze li mozda sad da mi bude objavljeno?
U

UPDP

pre oko 1 mesec

Tesko da ce ostati i MM i Teo i Leao, a ako neko bas bude morao da ode, najlogicnije je i da to bude golman, prodao bih njega i Kalulua i uzeo bar 80 do 100 miliona za njih dvojicu jer cemo verovatno opet tako morati da finansiramo svoj (letnji) prelazni rok. Di Gregorio (ili Meret), Markinjos (ili Kivior koji je ipak neka manja klasa), rezervni levi bek (Miranda ili mozda neko drugi, bitno je samo da bude odlican u defanzivi), Kopmejners ili Zubimendi, Ikardi. Inace, Ziru ide i trebace nam dva napadaca, a cak i vise ako predjemo na tu Konteovu formaciju 3-5-2, odnosno, 3-4-1-2.
G

Gost1987

pre oko 1 mesec

Onda u toj formaciji Leao ne treba... Kada bi neko dao 150m bilo bi super, jer ne napreduje... a za 150 uzeti dva odlicna spica ...
U

UPDP

pre oko 1 mesec

Upravo tako.
S

Sega89

pre oko 1 mesec

Pa sveti Petar ne može da spusti cenu za 40-50 miliona a ne Ibrahimović i pritom Koventri ima 15% od narednog transfera…
T

TD

pre oko 1 mesec

Ziru odlazi u LA, pise se da dolazi Lukaku, a neki moj favorit je Ikardi. Ibrahimoviceva oprostajna ce biti protiv nas, a ne protiv belgije. Nije Gosalo nego Gonsalo.
S

Sherlocked

pre oko 1 mesec

Ramos je bolji od Djekeresa . Ali slazem se sa momcima dole , David iz Lila je fenomenalan. Ako dodje u Italiju bice medju 3 najbolja.
H

Hranca

pre oko 1 mesec

Simpatičan mi je Milan kao klub, ali teško da bilo kakav X faktor može da nadoknati razliku od 40-50 miliona između ponude i potražnje...
v

van

pre oko 1 mesec

Sve je to ok, ali Milan nema ili nece da da te pare. To su gluposti. Svaka caat Ibri ali kad Milan plati to sto Sporting trazi, e tek onda moze da ubedi igraca ako ima neku dilemu. Ko ce biti spic? Ko zna, ali bez minimum 40,50 miliona i malo srece u izboru Milan nema cemu da se nada.
O

Ovakav

pre oko 1 mesec

Milan ne moze biti kandidat za skudeto dokle god ne rijesi pitanje obrane.. I dalje mi nije jasno kako gabbia i calabria igraju Moraju riješiti obranu + legao bi im David iz Lille-a vrhunski
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

U ovom trenutku, Gabbia je Bekenbauer licno za sve ostale stopere. Thiaw pravi tri gol sanse po mecu za protivnika, a veliki problem je nedostatak pravog defanzivnog veznog, kao i igra Tea, koji ove sezone ne toliko, ali ima mnogo meceva kada mu se odbrana ne igra. Licno bi bio najsrecniji da David dodje a Ziru ostane kad treba da se pritisne za gol ili razbije bunker. Ako ode Leao treba i krilo pre svega.
K

Kahsvsjg

pre oko 1 mesec

Ubedljivo najbolje resenje bi bio David iz Lila. Igra dugo u jakoj Ligi 1, svake sezone isporuci dosta golova, ima samo 24 godine, brz je, a za Milan najvaznije verovatno i najjeftiniji od svih navedenih, jer mu ugovor sa Lilom ne traje jos dugo.
L

Lektor na strazi

pre oko 1 mesec

*Dejvid