Komentari na vest

Hvanov oproštaj od Zvezde: Hvala što ste me doveli u teškom trenutku, čuvajte mi Seola

п

прави

pre 17 dana

годподин човек
L

Logitech

pre 17 dana

Dirljivo, kamen da zaplače.
Č

Čuvajte mi Jugoslaviju!

pre 17 dana

Pardon, Seula!
M

Mikili TB

pre 17 dana

Gromada od čoveka, kako na terenu tako i van njega. Majstore, puno sreće i zdravlja u daljoj karijeri, hvala ti na vanserijskim partijama i srcu što si na terenu ostalvljao! Živ bio!
G

Gromada

pre 17 dana

A ti ga blisko upoznao van terena?
M

Mikili TB

pre 17 dana

Dečko, što se ložiš?
m

misha16

pre 17 dana

obuci dres…! Hvala na svemu i srećno
R

Realni Arth

pre 17 dana

Hasta La Vista maestro! Sve najlepse u zivotu, svaki Zvezdas ce da te pamti kako si pao na kolena kad je sviran kraj tekme protiv Bode. Zahvalan do bola, gospodin u kockama, pravi profesionalac! Kad god budem gledao derbi, seticu se onog driblinga kad si posla Kalula na jug, dok se on vratio Olajnika vec slavi na centru! Zelim ti dobro zdravlje, srecu i mnogo uspeha!
С

Сале2323

pre 17 dana

Написаћу и овде... Скраћуј лигу, уводи лиценце за буџет, стадион, број седишта и видећеш како ће добри играчи радо да долазе у Србију... Никоме се не игра по селендрама где има 2 или 3.000 седишта на тзв. стадионима.
R

Rodić

pre 17 dana

Huang maj sonnzaboravio sini Seola da povedeš sa sobom.
7

7171772

pre 17 dana

Najbolji stranac u istoriji Zvezde. Hvala ti na svemu iako ovo ne citas znaj da si ostao u srcima svih zvezdasa. SRECNO HVAN I ZIVELA ZVEZDA !!!!!!!
S

Stameni Milos

pre 17 dana

Srecno,brate nas! Uvek si dobrodosao nazad,i znaj da te vole tvoje "Deiije" zauvek!
K

KNK

pre 17 dana

Sigurno najbolji igrač na toj poziciji u zadnjih ne znam koliko vremena u Zvezdi...Hvala ti puno na svemu..želim ti uspeh...želim ti još jači klub sledeće sezone...nijednu utakmicu nisam odgledao da sam video neko odustajanje...neku ležernost...nezalaganje... profesionalni fudbaler,talentovan i školovan...HVALA!
T

Tln

pre 17 dana

Jos od vremena Jugovica, slobodno napisi....,;)
M

MB87La

pre 17 dana

Postoje i oni koji botuju i uvlace se Terzi koji krade nasu Zvezdu. Hvang je pusten ispod cene, pojacanja se dovode stihijski.
F

Familija

pre 17 dana

Za godinu dana Hvang je učinio dosta za klub za nas navijače put ka Holandiji je morao biti otvoren ostajemo bez bitnog šrafa ali zato znamo da smo uradili prave stvari Srećno BRUS LI

Sloba Delija

pre 17 dana

Bila je zaista privilegija imati u klubu, bar godinu dana, ovog doktora fudbala i ljudsku gromadu. Ista prica kao sa Kampacom. Zaista sam ljubomoran na navijace Fejenorda sto ce ga gledati, mozda nisu ni svesni koga su doveli. Njemu treba pozeleti samo zdravlja, sve ostalo ima. Bilo bi sjajno da se ponovo vidimo ali realnije je da karijeru okonca u svom maticnom klubu u svojoj zemlji.
M

MB87La

pre 17 dana

Terza ga prodao za 5.5m sve ostalo je laz.

Ivica Gasic

pre 17 dana

Vidi bajo, neka ga je pustio i za džaba, razumeš! Ti, tebi slični i svi drugi koji ovakvim nesuvislim i nekorektnim komentarima pokušavate narušiti sliku o ovome čoveku, samo još više raspirujete ljubav koju svi mi ostali normalni imamo prema njemu! Hvan je tolika ljudina da je ovde uspeo za godinu dana da postane jedan od najvoljenijih stranaca u Zvezdinoj istoriji! Pa zato neka ga je dao i za džabe, alal je, zaslužio je! Da li ti to razumeš mali čoveče?
V

Vuc

pre 17 dana

Proveri TM sada
G

Gost Rider

pre 17 dana

Malo mi tuga!
G

GABI GO

pre 17 dana

HVALA TEBI ZA SVE .MALO JE RECI HVALA.TAKAV TALENAT I COVEK RETKO DOLAZI U SRBIJU .TREBA MALO DA SE OKRENEMO KOREJSKOM I JAPANSKOM TRŽIŠTU.A NE AFRICKOM .
P

Power on the north

pre 17 dana

Veliki profesionalac i dobar covek.Hvala i sve najbolje da nam se vratis opet!!!
v

vmr

pre 17 dana

vrati se kad pozelis da zavrsis karijeru. cekamo te
m

moni

pre 17 dana

zbogom legendo naša i hvala tebi što si bio deo našeg kluba...pa da nam se jednog dana vratiš...
P

Partymaker

pre 17 dana

Čitam i plačem, sjajan čovek i fudbaler. Sve najbolje i da nam jednoga dana opet dođeš da završiš karijeru kod nas
S

Sale 1234

pre 17 dana

Na transmarket sroji da ga je Fejnord platio 5,5.
V

Vuc

pre 17 dana

Svako tamo moze da pise.
C

Ciganj ali najlepši

pre 17 dana

Ostaće zapamćeno da je Brus Lee obukao dres Zvezde i igrao i srcem i glavom. Zbogom Brus Li
V

Vizitor

pre 17 dana

Nego,kada je vec pomenuo Seola,koliko mu je samo znacio onaj mec protiv Bodea.Bio je nas najbolji igrac protiv Radnickog.Kao da mu je pao kamen sa srca.Nije bio stegnut kao inace.Copy/paste i za Mimovica.
Ц

ЦЗ НС

pre 17 dana

Сеол ће бити прави, а трена споменути чињеницу да је понајвише дошао због Хванга!
M

Milence Pilence

pre 17 dana

Koji je ovo ljudina😇,koja veličina💪✌️.... Teškog srca je on otišao,i u tim teškim trenutcima,dao je sve od sebe.. Nikad necu zaboraviti te emocie posle Bodo-a... To se retko viđa... Sretno Huang u nastavku kariere...Nek te zdravlje,sreca služi🍀🐞
E

Efliy

pre 17 dana

Srecno dobri nas majstore Hvan, nece skoro igrac kao ti igrati u ovoj nasoj cipiripi ligi, hvala za sve, srecno u daljem zivotu i karijeri, nas BRUS LI zauvek! Zbogom
G

Gost2232

pre 17 dana

Hvala ti brate! Zelimo ti uspeh sa Fejnordom i da nam se vratis jednoga dana ponovo. Seul je na sigurnom! Srecno Hvang jos jednom ti si bio nas Sekularac, koliko me podsecao igrom na njega.
m

milo123

pre 17 dana

Hvala tebi majstore i zaista se nadam da ćemo te opet nekad gledati u našem dresu.
N

Nik0

pre 17 dana

Hvala vam, hvala vam, a ovamo grebo da ode ko davljenik... Što ne osta ako si sve ovako doživeo i raspilavio se jbt
M

Ma

pre 17 dana

Idi begaj i kamen da zaplace.
S

Suza suzu stize

pre 17 dana

hahahah jadnicak doveli ga u teskom trenutku, toliko teskom da je placen 5 miliona.
d

d.o.o.

pre 17 dana

jebote bukvalno nisi ni procitao jednu rec iz teksta. rekao je da je tezak trenutak za njega licno, ne za zvezdu.

KS1989CZ

pre 17 dana

Олимпијакос је одбио 15милиона од Наполија и Борусије Д. за њега, због тога је он и бојкотовао и није хтео да игра у Олимпијакосу касније, ми смо га на срећу купили. Иначе, Хван је човек од речи и долази из земље где је дата реч светиња, знали су то одлично Терзић и управа због тога је излазна клаузула и била "само" 7 милиона, осмо нам је поклон од њега јер је човек издејствовао милион за Звезду у знак захвалности. Морате бити свесни да нико не жели и неће да даје за играче из Србије 15-20милиона. Динамо је ЕУ и може им се, нама не. Тако да је и ових 8милиона пуна капа
h

hmmm

pre 17 dana

eh kad bi cuvali i pazili sve ovako igrace bili nezni i kada su losi, ne samo neki se pljuju a neki se vole, nepravedno i jadno