Humanitarni tiket u podne: Uz Slavišu Čurovića i EURO, do 224.500 dinara potencijalne donacije

Vreme čitanja: 3min | pet. 21.06.24. | 12:00

Bard našeg glumišta čeka 2+ od Holanđana i Francuza, a 3+ figurira na meču Švajcarska – Nemačka…

Evropsko prvenstvo se zahuktava, a “Humanitarni tiket u podne” radi kao sat. Od početka meseca već smo inkasirali 289.000 dinara, a biće ih još nakon zagarantovanog dobitka Žarka Paspalja i punog pogotka Igora Duljaja! Naime, Duljaj je proteklog petka ulovio tipove sa Evropskog prvenstva, pogodio sve u glavu, a ko je prepisao tiket mogao je i sam da naplati kvotu 3,78.

Šta mislite, ide li istom stazom poznati glumac Slaviša Čurović? Jako je konkretan kao što vidite s kvotom 4,49, a mi još konkretniji uz kompanijsku uplatu tešku solidnih 50.000 dinara.

Izabrane vesti

Palimo motore uz izazovnih 2+ sa derbi meča HOLANDIJA – FRANCUSKA. Susret Francuske i Holandije na stadionu Lajpciga biće treći međusobni za nešto više od godinu dana pošto su se prethodno dva puta sastajale u kvalifikacijama za Euro. Tada je u oba navrata slavila selekcija Didijea Dešana (4:0, 2:1) i mada će i ovog puta biti favorit, meč drugog kola dočekuje oslabljenja neigranjem Kilijana Embapea. Inače, ni jedni, ni drugi nisu oduševili u prvom kolu, u kom su zabeležili pobede. Holandija je dobila Poljsku (1:2), a Francuska je savladala Austriju (0:1).

U subotu imamo opreznih X2&2+ na meču TURSKA – PORTUGALIJA. Uprkos ogormnom individualnom kvalitetu, Portugalci su na otvaranju kao i prethodnih godina delovali tvrdo, stegnuto i u problemu kada jure rezultat. Utisak je da ni Roberto Martinezu još nije pronašao dobitnu kombinaciju i tim kojem maksimalno veruje. Turci su sa druge strane protiv Gruzije pružili mnogo dopadljiviju i ubedljiviju igru. Iako su visili u nekim momentima utakmice, zasluženo su slavili uz dva evrogola. Imaju ozbiljan potencijal napred u Guleru, Jilmazu, Kokdžuu.

Duplu šansu X2 imamo na meču ŠKOTSKA – MAĐARSKA. Naši severni susedi u značajno su težoj situaciji od Škota, jer im čak ni ubedljiv trijumf ne bi garantovao prolaz u osminu finala. Mađarska je poražena od Švajcarske (1:3) i Nemačke (0:2), a u slučaju trijumfa nad Škotskom od primera radi tri gola razlike imala bi tri boda i gol-razliku minus jedan – teško da bi to bilo dovoljno da tim Marka Rosija bude među najboljim trećeplasiranim timovima.

U nedelju tražimo ozbiljnih 3+ sa meča ŠVAJCARSKA – NEMAČKA. Nemačkoj je dovoljan bod da overi prvo mesto. Švajcarska bi morala da slavi. Ipak, četa Muarata Jakina neće imati naročitu presiju, pošto je sa četiri boda gotovo izvesno druga u ovoj grupi i takođe ide dalje - što je i bio osnovni cilj Švajcaraca. Mada ne blistaju, Jakinovi momci izgubili su samo jednom od Mundijala u Kataru. To će reći da ih je teško baciti na pleća, pa će samim tim ovaj duel biti najozbiljniji test za domaćina u prvoj fazi.

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

I, šta reći sem uputiti dubok naklon glumcu koji je bogatu glumačku karijeru gradio u filmovima i serijama kao što su “Mali Budo”, “Dnevnik mašinovođe”, “Ubice mog oca”, “Psi laju vetar nosi”, “Južni vetar”, “Žigosani u reketu”, “Bela lađa”, “Moj rođak sa sela”, “Crveni mesec”, “Otac”, “Strahinja Banović”, “Preživeti Beograd”, “Igra sudbine”, “Mrak”… Naravno, ne smeju se zaboraviti ni mnogobrojne uloge u Crnogorskom narodnom pozorištu, ali da ne dužimo jer sigurno je da ćemo nešto propustiti.

Od najranijih dana zaljubljenik je u sport, košarku i boks koji godinama komentariše na televiziji Arena sport. Poznatom glumcu ljubav prema boksu usadio je otac koji ga je vodio na mečeve podgoričke Budućnosti. Zorom se budio da bi gledao mečeve Mate Parlova.

Držimo palčeve da današnji tiket Slaviše Čurovića prođe, uz informaciju sa smo do sada u akciji ostvarili promet donacija u visini od 33.144.009 dinara.

Do nove pobede, uz Mozzart pratite i tipujte na dešavanja sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara