Komentari na vest

Haland umrtvljen, Siti anesteziran – Inzagi žali zbog nesrušenog 'rekorda'

B

Baggio

pre oko 8 sati

Kada bude ovaj neandertalac Haland prestao da igra za Man Siti, tad ću ponovo početi da ih pratim. Najveća fudbalska prevara u istoriji tog sporta.
G

Gile Interista

pre oko 8 sati

Koliko je Acerbi samo podcenjen stoper, dva puta u dva okrsaja Intera i Sitija stavio je Halanda u senku prosecnih napada napravio od njega, a ovaj vazi za nabolju devetku danasnjice u svetu fudbalu, da Acerbi ima 25 godina vazio bi za top 5 stopra na svetu
m

milo123

pre oko 12 sati

Zvezda im je dala gol ali nazalost nije odolela. Steta za onaj bezvezni gol odmah po povratku sa odmora. Ubedjen sam da bi izdrzali da nisu odmah poklekli.
P

Psihozza6

pre oko 12 sati

Bi mali, naravno da bi 🤣🤣🤣🤣🤣
m

milo123

pre oko 11 sati

@psihoza: obozavam sto grobari na svakom komentaru kace ove smajlije sto placu od srece. i jeste za plakanje, ali ne od srece tebra. verujem da je dusevno stanje toliko lose zaista, da im se mesaju emocije. ludilo. :)
m

milo123

pre oko 9 sati

identican odnos pluseva i minusa na moj i psihozin komentar govori samo jedno - da je ista osoba/osobe radila na tome (verovatno on sam) ;) ja sam sebi nikada necu dati plus. Nula je lepa na strani plusa kad se grobar rasplace zbog istine. :)
Z

Zato su

pre oko 13 sati

U srcu peterca ostajali bernardo u prvom,foden,gundogan al ne umeju gol da daju...
S

Saturn

pre oko 13 sati

Inzagija taktika perfektna , Taremi izginuo sinoc , markirao Rodri a celu utakmicu a i usput stigao da vrsi presing na zadnju liniju ... svaka cast . Zelinski pozitivno iznenadio , mnogo jak na lopti , Barela masina , Acerbi kao profesor odigrao , samo me cudi da Pavard nije poseo pre Biseccka al dobro zna Inzagi sta radi plus Darmian u kojem svi Italijanski treneri vide nesto i stvarno odigra dobro i sve zezne sa zavrsnicom ....Pisem kao navijac Milana sve ovo... Haland Smeker , ne kuka tokom cele utakmice , ne zali se sudiji na Acerbija neg kad se zavrsi mec smekerski kroz sprdnju dodje i prica sa deda Acerbijom... Wiking !
M

Mbrt

pre oko 12 sati

Vidi se da je Haland sa severa, tvrdi su oni. Za razliku od onih pi...na sa Pirineja i južne Amerike. Žene su čvršće od njih na terenu
V

Veto123

pre oko 14 sati

“Neosvojiva tvrdjava od 2018te” auuu naopako pa kao da je od 1990 a ne od pre 6 godina. Bas je proslo.. onako.. dugo…
e

el primo

pre oko 15 sati

U vrhunskog stratega izrasta ovaj Inzagi. Bez respekta prema najboljim timovima Evrope, kada se sve sabere, gotovo ni jedan tim nije nadigrao Intera u LŠ dok je on trener. Forza⚫🔵
C

Calcio2341

pre oko 21 sati

Ukratko, takticki vrhunska partija obije ekipe