Nou Kamp (©Reuters)
Nou Kamp (©Reuters)

Gori na Nou Kampu, Barsa i Mesi prete tužbama zbog objavljenog ugovora

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.01.21. | 12:17

Na udaru list El Mundo

Ništa Leo Mesi nije ukrao, niti nelegalno uradio, ali zbog njegovog „svemirskog“ ugovora zatresla se cela planeta.

Nijedan igrač u istoriji fudbala nije imao takav ugovor, kao što ga ima Argentinac sa Barselonom. I ističe mu u junu. Ipak, nakon što je El Mundo objavio sve podatke iz tog poverljivog dokumenta, počelo je da „gori“ na Nou Kampu.

Izabrane vesti

Lionel Mesi i njegovi advokati najavili su tužbu protiv Munda, pišu španski mediji, a isti potez je najavila i Barselona, koja je tim povodom objavila saopštenje za javnost, pošto su se njene strukture našle pod sumnjom da su doturile čuvenom listu fotokopiju ugovora.

Povodom informacija koje su objavljene danas u listu El Mundo oko ugovora između kluba Barselona i našeg igrača Lionela Mesija, klub izražava žaljenje što je taj objavljen, pošto je reč o privatnom dogovoru između dve strane, koji je poverljivog tipa.

Barselona kategorički odbacuje svaku odgovornost za objavu ovog dokumenta i preduzeće pravnu akciju protiv lista El Mundo, za štetu koju je prouzrokovao ovaj tekst.

FK Barselona pružu punu podršku Lionelu Mesiju, pogotovo zbog pokušaja da se diskredituju njegovo lik i edelo i nanese šteta njegovim dostignućima koje ga čine najboljim fudalerom u istoriji“, stoji u saopštenju kluba sa Nou Kampa.

Po ugovoru koji je objavio El Mundo, Leo Mesi će kada se sve sabere od 2017. do juna ove godine zaraditi samo za te četiri godine više od 555.000.000 evra.


tagovi

BarselonaLionel MesiPrimera

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara