Komentari na vest

Glas razuma Marka Nikolića: Kako da mrzim ljude iz Zvezde? Najviše hoću da ih pobedim, ali tamo su mi prijatelji

S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Pa to je zato sto je Marko osvojio kup u Rusiji a Klark Kent je osvoji sta van Srbije?!
K

Kiks

pre gotovo 2 godine

Strahinja Erakovic prelazi u Rems, sve dogovoreno.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

A nekada je drugu pesmu pevao..
B

Bože sačuvaj

pre gotovo 2 godine

Lagano nam se plasira novi selektor. Reference u fudbalu nisu potrebne, što je napravio do sada dao mu je Godpodin Karadžić i bitno je da zbori pomirljivim tonom. To što veze sa fudbalom nema je već praksa u FSS, u nasilnim pauzama između Antića, Muslina i Stojkovića su dovodili ovakve genijalce i svi znamo gdje nismo i kako smo završili. Drži se, prijatelju, Partizana i što dalje od reprezentacije!!!
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre gotovo 2 godine

Tole ga drzao i u Sloveniji, Madjarskoj i Rusiji! Manje budi frustriran, utice na zdravlje
M

Madre mia

pre gotovo 2 godine

Rajola je mrtav, živio Deki Joksimović! Mala razlika, Rajola je prodavao talenat, dok Deki valja maglu. Naj primjer je ovaj nadmenko
J

Jova1245

pre gotovo 2 godine

Marko je uvek bio gospodin ali svi treneri Parzizana i svim sportovima imaju tekstove i scenarije po kojima daju izjave! Tako da ono sto je pricao kao trener na konferencijama partizana sigurno nije on!
B

Bojkot

pre gotovo 2 godine

Nikad necu zaboraviti sliku Marko Nikolic iza resetaka na praznoj tribini al tako prodje ko pokusava Zvezdi da uzme titulu a kad uzme mora iz zemlje!
D

Djosa

pre gotovo 2 godine

Misli daje trener
D

Djuradj

pre gotovo 2 godine

Mislis da si pismen.
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Smena na klupi Partizana u najavi?
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Dace bog🙏
F

Flora Šamrok

pre gotovo 2 godine

Sve sami foliranti...Svi se sećamo kako se dotični ponašao,isto kao i ovaj sad što izigrava nekakvog stručnjaka...Jaki ste bili dok vam je Tole nameštao, ali došao je kraj!Da vam nije države davno bi bili u beton ligi!
h

hej tenkre

pre gotovo 2 godine

2 su za vreme vam terzinja

Lax

pre gotovo 2 godine

Ovaj covek nije uzeo titulu kad je bio u vremenu Toleta iako je i tada 3 puta tukao Zvezdu i jos 3 puta u vreme Kokeze ,,grobara"
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Kakvi likovi hahah..pa dvije titule su osvojene za vrijeme Terze na celu saveza, istog onog u kojeg se kunete sad. Jel i on navijac Partizana, posto ste za navijaca proglasili i Vucica i Kokezi i Piksija.. Ako vam bude zatrebalo, sutra ce i Dzajic biti Partizanovac..
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Koliko je samo bila lepa ta 2017 godina u kojoj je Partizan bio ispred svih.
g

golst

pre gotovo 2 godine

Da bila lepa godina kad vas napuco Olimpijakos petardom
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Svi su oni "gospoda" kad osvajaju titule, bio je i Stanoje gospodin u prvom delu sezone i govorio kako je sve pošteno, regularno (jbg.imao 5 bodova prednosti), šepurio se na prvom mestu, ali kako pade na drugo odjednom celi svet protiv njih, svako ih mrzi, spinuje se protiv njih, novinari Zvezdini, prvenstvo postade neregularno 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
R

Realan skroz

pre gotovo 2 godine

Glas razuma je neophodan ma od koga god da dolazi. Ovo trenutno stanje je u najmanju ruku sramno i ponizavajuce za nas kao naciju.
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

Drugačije su 2017 govorili svi iz partizana.Javno su svi govorili da je zvezda zatvorila sve utakmice do kraja i da je prvenstvo neregularno.E onda se desio voždovac.I onda su priče prestale.Prvenstvo je postalo regularno.U normalnoj državi bi neko odgovarao.Ako nekoga za nešto optužiš iznesi dokaze ili odgovaraš za klevetu.

Kasx

pre gotovo 2 godine

Trebalo bi onda to reci i za Terzu zbog optuzbi svih redom.
K

Kleo

pre gotovo 2 godine

@dexiko sve sto si napisao je istina druze, ali ajde budi realan i objasni, kako ih to na bilo koji nacin razlikuje od zvezde, tj. njenih navijaca, clanova uprave, itd.? Kada je Partizan osvajao onih 6 ili koliko vec titula zaredom, kukali su i plakali po ceo dan, gadjali se najprostijim saopstenjima, namerno kasnili na pocetak utakmica zbog navodnog spasa srpskog fudbala itd., i onda cim su osvojili prvu titulu i poceli kasnije da ih redjaju, odmah su se ucutali i sve im je postalo regularno. I tokom tih Partizanovih titula bilo je situacija kada je derbi odlucivao osvajaca, npr. onaj na JNA na veliki petak ako se ne varam kad je Tejgo dao 2 gola, eto ja glavu svoju dajem da ga je zvezda dobila i uzela titulu, batalili bi iste sekunde bilo kakvu pricu o regularnosti, otisli bi na kalemegdan da slave i to je to. Suma sumarum, navijaci zvezde i partizana, kao i clanovi uprave i kriminalci koji ih huskaju, su najveci licemeri na kugli zemaljskoj, i i sve ce im biti savrseno i regularno dok su oni sampioni, cim se nesto promeni bice im krivi svi drugi osim njih samih. Sportski pozdrav.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Све се дешава с разлогом. А Николић нек се пита што га делије не подносе. Резултати сигурно нису у питању.
B

Bla 2

pre gotovo 2 godine

Gde god vas je sreo drao vas je i brisao patos
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Kako je cakan na ovoj drugoj slici. :)
G

GhostOne

pre gotovo 2 godine

Ma dajte ljudi, imamo jako slabo pamcenje kao nacija, setite kako se ponasao i sta je sve pricao o Zvezdi dok je bio tu, i sad kao gospodski, ma sve ti verujemo, ista ste skola, ti, Samroje, Vujosevic i ekipa
G

Gost100

pre gotovo 2 godine

Čovek ima trenerskog znanja, sve što priča ima smisao, dotakao se mnogih tema. Dobar izveštaj sa seminara.
K

Krastaman

pre gotovo 2 godine

Zar ovaj 'gospodin" nije tražio da se igra dok su bile one ' istorijske" poplave?
G

Gost2905

pre gotovo 2 godine

Kakvo licemerje, neverovatno. Pa on je na halabuku, pravljenje zrtve od sebe i uzeo duplu krunu.
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre gotovo 2 godine

I dobio vas 4 puta te godine...
P

Pa...

pre gotovo 2 godine

...ako derbi uzmemo kao parametar, Zvezda ima 20ak pobeda više, a samo 4, 5 titula više. Čudno, zar ne?
P

Pametnice moje

pre gotovo 2 godine

@Pa... Pa u vreme kad je napravila tih dvadesetak pobeda vise nije imala samo 4-5 titula viska. A napravila ih je u vremenu kada nije bila najbinija stvar na svetu da li ces dobiti derbi i da li dobijanjem derbija resavas pitanje titule kao sto je u poslednjih 30 godina slucaj. Razumes? Taj Nikolic vas je te sezone oducio od fudbala i nema tu dalje price. Ovaj sto kaze da je dobio titulu na kuknjavu nije sam u glavi, al ajde. Da je srece derbi i ne bi trebao da bude iskljuciv uslov za titulu, ali nije tako.

Bojan Zdravkovic

pre gotovo 2 godine

Kakav gospodski intervju,iznenadio me je.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Ali mnogo drugacije je pricao 2017 narocite pre poraza Zvezde od Vozdovca... i na kraju titulu i kup doneo mu mazic i siroki direktnim odlukama u korist partizana...... daleko je to od gospode ali ipak treba ceniti lep gest i ovo je mozda nacin da se uvede normalnost u fudbalu... nada je i ovo samo tumaranje kada nam je drzava prcija gejveskih pedofilskih satanskih i mafijaskih udruzenja....
m

mile mesožder

pre gotovo 2 godine

@ranGo...Doneo Mažić?!! Ahaha Veštački vas držao vaš Majo Vujović koji vam je priznao gol posle gol auta u derbiju te iste godine.. Da nije bilo konstantnih sudijskih pljački u vašu korist, FKP bi bio prvak i pre Voždovca. Predsednik države je pobesneo te godine i od tad imamo "dominaciju" predsednikovog "šampiona" sa 3 nerešene

@ranGo

pre gotovo 2 godine

Sta je tada pricao on je uvek davao korektne izjave a pogotovo tada on je govorio igrama na terenu ni pocemu ta titula ne moze biti nepostenije osvojena nego sto ce biti ova vasa ako je osvojite sto je dosta izvesno.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

mile mile "mlogo kuburim s'tebe" pa taj majo i vama prizna gol rukom djurdjevica... mazic ne svira penal nad trujicem kod 1:0 za vas 80i neki min znaci +2 navukao za vas siroki kod 0:0 u nisu ne iskljucuje djurdjevica kod 0:0 15-20 min vi na kraju dobijate i to su 5 bodova koja su vam dinela titulu mazic ne sudi penal,nad boaciem na pocetku utakmice finala kod 0:0 i ti pricas o maji

Kas

pre gotovo 2 godine

@ranGo | Mislim da je tu utakmicu protiv Vojvodine Partizan izgubio a za gol Djurdjevica je bio sigurno glavom dok je na istom mecu Zvezdi priznat gol iz auta ,onda penal za Zvezdu protiv Vojvodine koji je simulirao Boaci pa se onda jos plezio.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Kos... tu utakmicu protiv vojvodine vi dobili 1:0 udaranje glavom u nisu igraca radnickog bez iskljucenja dobijate na kraju mislim 3:1 ali ostalo je nejasno dali je gol djurdjevica u derbiju bio rukom ili glavom a za prizavanje gola zvezdi vujovic je naj manje kriv gol je priznao vas djokic verovatno ne namerno... on je bio dodatni sudija na korner liniji... ali se za tu gresku brzo ispravio kada vam spasi bod u 97min iz ofsajda protiv napreetka.... ali da se ne prepiremo daleko od toga da mislim da su zvezdi posteniji od vasih sve je to igra za velike pare...

Kas

pre gotovo 2 godine

Bas lepo je to objasnjeno nije namerno rumeni Djokic video da lopta nije presla aut liniju za pola metra u jednom od derbija ,a svaki je bio vazan te sezone pa onda kompenzovao u nekom manje bitnom mecu sledece sezone i tu je pitanje da li je bio ofsajd jedan gol je bio ponisten za Partizan na tom istom mecu.
G

GoatMudja

pre gotovo 2 godine

Zar nije ovaj u cska posao, barem je vijest bila odje da trazi pojacanja u januar i da dovodi, sto bi? Da nije skaut postao posto vidim da trener nije??
1

11

pre gotovo 2 godine

Gospodin