Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Genkov nastava serije i Lutonova osveta u Mozzartu donose najveću zaradu

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.08.24. | 11:01

Nigde nećete naći veće kvote na njihove pobede

Petak je uvek uvod u bogatu ponudu fudbalskih utakmica za vikend. Iako počinju kola u Ligama petice, neki zanimljivi mečevi se igraju i u prvenstvima izvan njih.

Upravo su bukmejkeri Mozzarta izdvojili dva takva duela. U prvenstvu Belgije Genk dočekuje Vesterlo, a u engleskom Čempionšipu će se sastati Luton i Kvins Park Rendžers. Kečevi na oba duela u Mozzartu će u svakom trenutku da budu najveći na svetu.

Izabrane vesti

Ovog leta je Genk od prodaje igrača zaradio nešto više od 86.000.000 evra, ali to samo znači da mu je otišao dobar deo prošlosezonske ekipe. Naravno, stigle su i zamene, ali trebalo im je vreme da se uigraju. U prva dva kola belglijskog šampionata Genk je kiksnuo, međutim sada već izgleda malo bolje. Pogotovo u ofanzivi. Na prethodna dva takmičarska meča savladao je Klub Briž (3:2) i Bershot (4:3), a danas će tu mini-seriju probati da produži i protiv Vesterloa. Gosti su u prva tri kola imali sve pobede, iznenadili su dva belgijska predstavnika u Evropi Serkl Briž (3:0) i Union Sen Žiloaz (4:3), ali u naredna dva meča su uzeli samo jedan bod. Gent je nadigrao Vesterlo sa 4:1, a zatim mu je bod otkinuo i Leven (1:1). Na poslednja dva susreta Genk i Vesterlo su remizirali (3:3 i 1:1), ali ovog puta je domaćin ipak favorit.

LUTON - KVINS PARK RENDŽERS (PETAK, 21.00), KEC 1,95

Prošle sezone je Luton igrao Premijer ligu, ispao je iz nje, a kako je otvorio novi šampionat ne deluje da će se skoro vraćati. Posle prva tri kola Čempšionšipa Luton ima samo jedan poen, osvojen na gostovanju Portsmutu (0:0). Pored toga je izgubio od Barnliaj (1:4) i Prestona (0:1). Da stvar bude još gora, Kvins Park Rendžers ga je pre tri dana eliminisao iz Liga kupa Engleske. Na Loftus roudu u Londonu je bilo 1:1, a KPR je bio bolji posle penala. Luton već danas ima priliku da mu se osveti u prvenstvu i ostavi ga i četvrti meč bez pobede. U prva tri kola KPR je najpre izgubio od VBA sa 3:1, a potom je odigrao 2:2 sa Šefild Junajtedom i 1:1 sa Plimutom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara