©Starsport
©Starsport

Detalji incidenta posle utakmice Partizan - Napredak: Delegat i komesar gađani kamenicama

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.03.24. | 10:13

Službena lica napadnuta u Humskoj pre dve nedelje, zahvaljujući prisebnosti pojedinaca iz crno-belih redova izbegnut incident većih posledica

Gostovanje Napretka u Humskoj donelo je prvi prolećni poraz Partizana, a računi sa utakmice odigrani pre dve nedelje i danas se svode. Posle vesti da je sudija Nikola Radaković prijavio Igora Duljaja zbog nesportskog ponašanja, Sport Klub je otkrio da se na udaru posle meča nisu našli samo arbitri, kao i da se napadi nisu sveli tek na verbalne.

Prema pomenutom izvoru, samo zahvaljujući prisebnosti pojedinaca iz tabora Partizana, pre svih komesara Živka Šljukića, izbegnuti su incidenti nesagledivih posledica.

Izabrane vesti

Naime, na putu do svlačionica dogodio se incident prilikom kojeg su najlošije su prošli delegat Zvonko Jevremović, komesar za bezbednost Zajednice klubova Super i Prve lige Marko Osmajlić i članovi sudijskog tima.

Kako saznaje Sport Klub, delegat i komesar, su tom prilikom pogođeni su kamenicama u glavu, a na sreću, nije bilo težih povreda. Incident se nije završio na tome, te su huligani razbili prozore na sudijskoj svlačionici i službena lica gađali staklom.

Propusti domaćina i dešavanja posle utakmice u Humskoj će biti tema kojom će se baviti Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, pred kojom je i zadatak da donese odluku o eventualnim sankcijama.


tagovi

FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara