Sudija Radaković prijavio Igora Duljaja zbog uvreda

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.03.24. | 19:25

Sport Klub piše da je novosadski arbitar posle 12 dana od duela u Humskoj odlučio da presavije tabak

Duel 26. kola Mozzart Bet Superlige, između Partizana i Napretka (0:1), imaće i treće poluvreme. Iako je od tog meča prošlo 12 dana, Sport Klub prenosi informaciju da će glavni arbitar utakmice Nikola Radaković prijavio trenera crno-belih Igora Duljaja zbog nesportskog ponašanja.

Šef stručnog štaba crno-belih biće, verovatno, novčano kažnjen zbog uvreda i teških reči upućenih sudiji Radakoviću. Povodom za incident bila je sporna situacija s početka drugog poluvremena, kada je trk Nikolića ka golu Čarapana zaustavio golman gostiju Vladimir Savić. Domaćini su bili sigurni da su oštećeni za najstrožu kaznu.

Izabrane vesti

Sport Klub piše da je sudija Nikola Radaković u zapisniku sa meča istakao da se Duljaj više puta uz uvrede obraćao njemu i kolegama.

U finišu utakmice, isključen je i Marko Jovanović, asistent u stručnom štabu Partizana. Bivši štoper crno-belih imaće i otežavajuću okolnost – nije bio prijavljen u zvaničnom protokolu, niti prisutan na predviđenom mestu prilikom kontrole upisanih lica uoči meča.

Lošim je ocenjeno i ponašanje ostalih ljudi na klupi Partizana.

Utakmica u Humskoj trebalo bi uskoro da dobije epilog i pred Disciplinskom komisijom Fudbalskog saveza Srbije.


tagovi

Igor DuljajSudijska komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara