Erling Haland (@Reuters)
Erling Haland (@Reuters)

Da li ćeš spavati sam večeras?

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.11.20. | 11:27

Izmakla je Halandu šesta devojka u Brižu

Norveško čudo Erling Haland doprineo je u pobedi Borusije sa dva gola. Borusija je protutnjala Brižom, a ipak u narednim danima neće biti u centru pažnje Halandovi golovi koji su lansirali Borusiju na čelo Grupe F Lige šampiona, već krajnje bizarni intervju po završetku meča.

Opšte je poznato da se Haland najblaže rečeno ne snalazi pred kamerama. Vrsni 20-godišnji strelac gleda ako je ikako moguće da izbegne medijsku pažnju i poznat je po davanju kratkih odgovora. Često se intervjui u kojima je akter završavaju uz nekoliko 'da' i 'ne', a tako je bilo i ovoga puta.

Izabrane vesti

Novinara CBS-a nije zanimalo kakve su Halandove impresije vezane za utakmicu ili to što je Borusija preuzela lidersku poziciju, već ga je upitao:

"Da li ćeš spavati sam večeras?"

Nije znao Haland šta ga je snašlo u trenutku, pa je usledio za njega jedno karakteristicno 'Da' u odgovoru.

Propustio je priliku Borusijin centarfor da postigne prvi het-trik u sezoni i ponese loptu Lige šampiona kući.

Drugi deo pitanja bio je više konstatacija nego pitanje.

"Ovoga puta ne vodite devojku kući, niste postigli het-trik".


U nastavku je Haland bio raspoloženiji i izustio je koju reč više:

"Ne, nisam postigao".

Podloga za ovako pitanje leži u Halandovom intervjuu iz novembra prošle godinekada je rekao da spava sa loptama koje je poneo sa utakmica u kojima je postigao het-trik i opisao ih je kao njegove devojke na šta je novinar CBS-a aludirao nakon utakmice sa Brižom, ali je Norvežanin bio zakopčan do grla. Posle ovoga možda bi i voleo da prošlogodišnjeg intervjua i iznenadne otvorenosti nije ni bilo.

"Spavam s pet lopti za svaki postignuti het-trik. Ležim u krevetu i osećam se dobro s njima. Gledam ih svaki dan. One su moje devojke".


U studiju CBS-a Džejmi Karager i Mika Ričards bili su sablaznuti pitanjem novinara. Bivši as Liverpula rekao je: "Isuse, mislio sam da smo svi otpušteni", na šta je Mika Ričards dodao: "Nemam ideju šta je ovo bilo". Očigledno je da bivši igrači Premijerligaša nisu bili upućeni u jedan od prethodnih Halandovih intervjua kao njihov kolega.



tagovi

Erling Haland

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara