Komentari na vest

Čukarički doveo levog beka iz Flamenga

Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Luka Stojanović se vraća u Čuku!
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

I sada imaju 4 leva beka. Ričard, Tošić, Kadijević, Mirosavić. Znam čoveka koji godinama traži levog beka i ne može da ga nadje. Kaže da je prevrnuo celo tržište i da jednostavno nema. A struka u Srbiji ne zna da ga napravi. Mađija!
B

BCS Šabac

pre preko 1 godinu

Sačuvaj bože Čukarički ima skaute u Brazilu,a o Tošiću ništa neću reći sem da sam ga nažalost gledao par puta u Mačvi.
p

pa1

pre preko 1 godinu

Zar ovaj nije najavljen kao pojačanje Partizana pre neki dan? STR Čuka-saso mange kombinacije!
p

propast

pre preko 1 godinu

'esi nam se smrz'o kućo?
G

GostBg

pre preko 1 godinu

Čukarički i njihovi skauti u Brazilu 😁😁😁
M

Majatora

pre preko 1 godinu

Imaju tosica, jednog mladog koji se dobro pokazao na pripremama i jos jednog ekstratalentovanog levog beka a doveli brazilca na toj poziciji? Brazilcu ce trebati jos vremena za adaptaciju, znaci ako ga dovedu ili ne, cuka ide svakako na rizik sa jednim iskusnim levim bekom pa se zato pitam, sto ta dvojica talentovana se ne bace u vatru? Ne kapiram bas logiku, ali se nadam da ce oni svi uspeti i pokazati se u najboljem svetlu.
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Zato što su talentovani Brazilci mnogo bolji fudbaleri od talentovanih Srba, a i skuplji su. Zato pametni klubovi imaju skaute i tamo. Decko ima 19 godina, ono sto je sigurno je da je brzi i tehnicki potkovaniji od svojih vrsnjaka ovde. Kopakabana bato...
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

@ gostivarski ...on da je strasan nebi dolazio u srbiju , cisto sumnjam da je mnogo bolji ako je u stvari i bolji od neke nase dece al menadzeri prave vise nego ociglednu razliku
l

lelelele

pre preko 1 godinu

@mita i trta@ Ciji to menadzeri, procitas negde i onda samo radi prepisivacka skola a sto nema logike to sto pises, ebi ga... Menadzeri Brazilca ovog su verovatno Brazilci i oni ga guraju jer imaju veci uticaj ovde u Srbiji od srpskih menadzera koji zastupaju nase igrace? Pa to dete ne bi napisalo. Ili ako su mu Srpski menadzeri opet nema logike da guraju Brazilca a da ne forsiraju nase igrace koje zastupaju. Moze sve da bude, kod nas je svasta moguce jedino je nesto posteno malo teze moguce ali sustina je da ce pre biti kvalitet i cistiji transfer stranca ovde da igra nego nekog naseg domaceg igraca. A na kraju to vidimo po tome sto jedini mi imamo pravilo 4 stanca maximum, to nigde nema ako ne racunamo Kinu i slicne destinacije, ali Kina ja malo veca od nas pa joj je lako.
s

srle1

pre preko 1 godinu

Tiago Galvao je igrao sezonu 15/16, njega ste zaboravili...