Ćiro Imobile, novi napadač Bešiktaša (©AFP)
Ćiro Imobile, novi napadač Bešiktaša (©AFP)

Bešiktaš, Utreht i Kopenhagen u Mozzartu donose najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.08.24. | 11:08

Nigde nećete naći veće

U danu kada se vaterpolisti Srbije bore za olimpijsko zlato u Parizu protiv Hrvatske, pršti i od fudbalskih dešavanja širom planete. Mnogo lige su počele, pa su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkim mukama.

Za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su najveći koeficijenti na pobede Bešiktaša, Utrehta i Kopenhagena u šampionatima Turske, Holandije i Danske.

Izabrane vesti

Prvenstvo Turske je počelo ovog vikenda, a zasad nismo videli nijedno iznenađenje. Dva najveća favorita za titulu Galatasaraj i Fenerbahče savladali su Hataj (2:1), odnosno Adana Demir (1:0). Danas na red dolazi i Bešiktaš, koji u prvenstvo ulazi kao treći favorit za tron. Prvi rival crno-belih biće Samsun, tim koji je prošle sezone sačuvao prvoligaški status zato što je imao tri boda više od Ankaragudžua. Bešiktaš je inače već otvorio sezonu, igrao je Superkup Turske kao osvajač nacionalnog kupa. Iznenadio je verovatno i sopstvene navijače, pošto je na krilima najzvučnijeg letošnjeg pojačanja Ćira Imobilea deklasirao Galatasaraj sa 5:0.

UTREHT - ZVOLE (NEDELJA, 14.30), KEC 1,45

U prošlom šampionatu Utreht je igrao baraž za Ligu konferencije, izgubio je u finalu od Go Ahed Iglsa u dramatičnoj završnici i tako je ostao bez mesta na međunarodnoj sceni. Videćemo koliki je trag ta tragedija i težak kiks ostavio na holandskog velikana. Pritom, tokom leta je Utreht ostao bez Rajana Flaminga, koji je prešao u PSV Ajndhoven, ali i Maruana Azarkana i Otmanea Busaida, novih igrača Al Nasra. Doveo je Utreht čak 11 novih igrača tokom leta, a pripreme i porazi u poslednja dva prijateljska meča od Lansa (4:5) i Venecije (1:2) pokazali su da će biti potrebno vreme da sve dođe na svoje mesto. Videćemo koliko su se utegli na vreme za početak prvenstva.

SONDERJISK - KOPENHAGEN (NEDELJA, 18.00), DVOJKA 1,70

Dobro igra Kopenhagen od početka sezone, još uvek ne zna za poraz. U prvenstvu je osvojio sedam od mogućih devet poena, savladao je Lingbi (2:0) i Orhus (3:2), pre nego što je remizirao sa Randersom (1:1). Paralelno igra i kvalifikacije za Ligu konferencije, dvaput je lako savladao gibraltarski Megpajs (3:0 i 5:1), a prošlog četvrtka je bio bolji i od češkog predstavnika Banjik Ostrave (1:0). Danas će Kopenhagen igrati protiv Sonderjiska, koji još ne zna za pobedu ove sezone. Domaćin je izgubio od Silkeborga (0:1) i Orhusa (0:4), dok je remizirao sa Lingbijem (1:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara