Bajern - demontracija sile! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.11.20. | 22:57

Salcburg je hteo, ali nije mogao

Atletiko je isprašen, Lokomotiva je zapretila, probao je večeras i Red Bul Salcburg, ali rešenja nema. Bajern demonstrira silu i gazi sve redom. Kroz Austriju su prošli kao brzi voz i iako ih je Red Bul Salcburg mučio sat i kusur vremena. Onda su dodali gas i pokazali značaj dugačke klupe. Na kraju ubedljivih 6:2 za šampiona Evrope.

Bajern je sa 12 golova na tri meča najekfikasnija ekipa Lige šampiona, poput Liverpula i Sitija imaju sve tri pobede i praktično su već prošli grupu. Koja se ne može nazvati baš lakom. Atletiko nije nikome prijatan rival, a Lokomotiva i Salcburg su opasniji timovi nego što zvuče.

Izabrane vesti

Probala je Lokomotiva u prošlom kolo defanzivom i nije uspela. Probao je Salcburg večeras da se nadigrava i prošao je još gore. Pucali su Bavarci iz svih oružja i na kraju izrešetali poletnog rivala koji nije izdržao žestok tempo. Možda je rezultat na kraju previsok i nezaslužen za simpatičmu ekipu Salcburga koja je veći deo meča bila dostojan rival bavarskoj mašineriji. Na kraju je samo ostala bez vazduha u ludačkom tempu bavarske mašinerije i surovo je iskažnjavana.

Ofanzivni Salcburg je odmah na početku meča pokazao Bajernu da će ga napasti. Beriša je u četvrtom minutu iznenadio Nojera šutem u bliži ugao.

Bajernov odgovor je stigao golom Levandovskog iz penala posle dvadesetak minuta igre pošto je prethodno Miler „navukao“ Mvepua na glup penal. A Miler je doneo i potpuni preokret u finišu poluvremenu. Njegov oštar centaršut je Kristensen sproveo u svoju mrežu.

Krenuo je Salcburg ofanzivno i u drugom poluvremenu, preživeo neke šanse Bajerna i zasluženo izjednačio u 66. minutu preko rezerviste Okugave. A onda je Bajern dodao gas do maksimuma. Ušli su Sar, Martinez i Sane i Bavarci su počeli da melju protivnika. Boateng je pogodio za 3:2 glavom posle kornera Kimiha. Potom je Kimih lansirao i Sanea u šansu, a najveće pojačanje Bajerna je postiglo divan gol. Levandovski je pogodio glavom na centaršut Martineza za 5:2, da bi tačku stavio Lukas Ernandez koji se ubacio iz drugog plana i smestio loptu pod prečku.


GRUPA A

Lokomotiva Moskva – Atletiko Madrid 1:1 (1:1)

/Mirančuk 25p – Himenez 18/

Salcburg - Bajern 2:6 (1:2)

/Beriša 4, Okugava 66 - Levandovski 21 penal, 88, Kristensen 44 autogol, Boateng 79, 83, Ernandez 90+2/



tagovi

Red Bul SalcburgRobert Levandovski

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara