Barak Bahar (Star Sport)
Barak Bahar (Star Sport)

Bahar škrt na rečima posle kiksa Zvezde: Morali smo da dobijemo utakmicu

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.11.23. | 21:17

Razočaravajući rezultat za crveno-bele na Marakani

Nije uspeo Barak Bahar da izvuče živu glavu protiv Mančester Sitija, ni protiv Lajpciga u Ligi šampiona, niti da pobedi Jang Bojs, ali to je trenutno najmanji problem Crvene zvezde. Gorući je to što mu se odbrana titule ozbiljno ljulja i što novim smušenim izdanjem u domaćem prvenstvu nije uspeo da vrati na četiri boda zaostatka u odnosu na prvoplasirani Partizan, već je ostavio crno-belima luksuz da nakon 12 odigranih utakmica ima čak šest bodova viška.

Baharov tim je večeras na Marakni krajnjim naporom došao gola u 84. minutu, ali prednost nije uspeo da sačuva, niti da osigura pobedu. A izraelski stručnjak nije baš bio rečit nakon ispuštena dva boda koja peku kao poraz.

Izabrane vesti

"Nismo pobedili. Morali smo da dobijemo ovu utakmicu. Ali moramo da budemo spremni. Moramo da se podignemo za utakmicu u subotu", kratak je bio Bahar pred kamerama Arene Sport.

U subotu Zvezdi na noge dolazi trenutno najslabiji tim Mozzart Bet Superlige, surdulički Radnik, jedini tim koji je postigao jednocifren broj golova od starta prvenstva, samo šest. Ali ne računajući kup utakmicu protiv Trajala, crveno-bela odbrana nije sačuvala mrežu šest puta uzastopno.


tagovi

Barak BaharFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara