Komentari na vest

Bahar škrt na rečima posle kiksa Zvezde: Morali smo da dobijemo utakmicu

G

Gost225

pre 11 meseci

Gde su sada one silne Delije što su mi zamerili kad sam rekao da ovaj lik nije za Crvenu Zvezdu. I sad kažem, druže uzmi svoje stvari i begaj dok još nije kasno. Ništa nisi pokazao i ajde polako.
R

RSrpska

pre 11 meseci

Barak otkaz! Što prije ode, manje ćemo platiti. I ovako nas je preskupo koštao do sada, ubio je sve ono dobro iz prethodnih šest sezona.
1

156

pre 11 meseci

Jedva čekam derbi jel tako igra se 20 decembra?
N

Nemanja8989

pre 11 meseci

Ti si se druze totalno pogubio…Ne znam sta se desilo ali ako se ne trgnes pakuj se i pali…
T

Tgazajug

pre 11 meseci

Mozda je Deki skroman intelektualno i sve ali je makar uz ovakvo sudjenje uspevao da pobejduje.
S

Srbija Majka

pre 11 meseci

Ja pokusavam da shvatim sta se desilo sa Zvezdom iz pripremnog perioda i gdje je nestala ta igra. Kako smo uspjeli od gotovog da napravimo raspad sistema i totalnu kofuziju, od odbrane pa do samog napada. Prekidi su nam uzasni i toliko predvidljivi da ga i djeca citaju, i unaprijed znamo da ce se desiti "NISTA". Naprosto ekipa izgleda kao da nema ni glavu ni rep...sve je trka bez cilja i smisla.
k

kendisport

pre 11 meseci

Vrlo lako objasnjivo. Zategli ste se odmah na max da Terza demonstrira fudbalski needukovanom ultrakopu kako je opravdano ulozio pare i stvorio mega-tim, a uz to igrali protiv ekipa kojima u julu i avgustu stvarno rezultat nije u prvom planu. Verujte da sad ne bi ovi dobili ni Fiorentinu, ni Fener, ni Zenit...Mozda Nefci samo onaj muceni
a

ajde

pre 11 meseci

Lepo u svoj tor, pa po pozajmice. Terzić je obezbedio šta su tražili, Mrkela je odradio solidan posao. Problem je definitivno sa trenerom. Iako je solidan stručnjak nije uspeo da se postavi kao autoritet. Nije lako sa prevodiocem.
i

iq

pre 11 meseci

TERZO......ti li si.....🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
G

Gost83

pre 11 meseci

Vratite Milosa Milojevica i ispunite mu SVAKU ZELJU koju covek izrazi!!! Lepo sam pisao da cete ga od blata praviti nakon nekoliko meseci kada pocne nova sezona!!!! Sram vas bilo, po 3,4 miliona za nekog Šerifa a Erakovica poslali u Rusiju koja ko zna kada ce igrati opet EU takmicenja za 7!!!! Eto vam sad odbrana, dali bi vam gol i klinci oni iza moje kuce sto igraju!!!!!!!!!
N

Nemanja8989

pre 11 meseci

Aj bre pali ti sa tim Milosem Milojevicem,onaj tek igra jeziv fudbal,ne dao Bog da onaj dodje,prestajem da navijam za Zvezdu momentalno.
1

156

pre 11 meseci

Svi ste vi pljuvali i omalovazavali Saldanju i ono ispade da je Saldanja za Ndiaje-a lično Ronaldo
N

Neutron

pre 11 meseci

To nisu navijaci, treba podrzati ekipu jer u toj istoj igraju Mirko Ivanic i Katai npr. koji su mnogo zaduzili Zvezdu, cak i Rodic cije je vreme proslo...a ovo ne pomaze nikome, siguran sam da je nekolicina njih izrevoltirana odlukama trenera i igrama nekih saigraca...promene moraju da krenu od gore, a Bahar sam treba kao covek da ponudi ostavku.
G

Gost iz CH

pre 11 meseci

Nije problem trener. Dokazao je pre Zvezda da je dobar. Problem je nas pokvareni mentalitet. Kakav narod, takva drzava.
G

Gile 88

pre 11 meseci

Ne podrzavam smenu Bahara kad je vec daleko od titule neka kusa ono sto je zakuvao a ne da dodje neka zamena legenda kluba pa da se njemu pise izgubljena titula za koju nije nista odgovoran
P

PedjaPFCCCC

pre 11 meseci

Nije nesto dugo trajalo, ode Euforija. Mislim da ni on sam nije svestan gde je dosao i sta ga je cekalo. Gomila Navijaca puna sebe koji su mislili da je on Guardiola a da su doveli Xavia,Inestu i Messia.
D

Daj faul

pre 11 meseci

Mora doci neko ko oseca klub, ko razume svaki deo Marakane, ko zna kada i na koju situaciju mora da reaguje… a ko je taj, tesko pitanje… ne moze neko ko je pocetnik!
z

zokilii

pre 11 meseci

Zasto ti navijaci ne vredjaju,Terzica iMrkelu?Pa oni su doveli i igrace i trenera?Vodje dobile lovu pa njih ne diraju..jadno bato sve..
q

qqqqq

pre 11 meseci

Vodje su sad vec bogatije od terze i mrkele,av od njih napravio milijardere
F

Forever Young

pre 11 meseci

Trener vam je kriv??? Igrači su vam krivi??? Svi su vam krivi, SAMO VAM NIJE KRIV ONAJ KO IH JE DOVEO. Njegovo ime ne smete da pomenete u komentarima.

Nikola Djokic

pre 11 meseci

ajde idi pipaj Željka...
l

lopina je lopina

pre 11 meseci

ali ovde je kriv trener covek ima za nase uslove dobre igrace ali nema tim nema igru nema ideju i nema drugi plan odnosno klupu a to je nedopustivo na ovom nivou i zato oterati ga odmah...
D

Dejani

pre 11 meseci

Ljudi, a ko da dodje ako ovaj ode? Bukvalno svi govore da treba da ide, a koga bi doveli? Ima li neko neki prijedlog ili da bude trenerska klupa prazna, a da igrači imaju treninge bez trenera??? Radite ono sto je najlakše, a to je da tjeratw čovjeka. Ok, nije problem, ali dajte onda radije prijedloge ko da dodje. Nadjite nekog slobodnog trenera kojem Zvezda može da obezbijedi platu i prozivajte koliko hocete.
d

duke

pre 11 meseci

Lalat,ziva legenda
R

Reč je reč

pre 11 meseci

Prosinečki npr ako već nema niko bolji. Druže mi nemamo igru.Igramo be ikakve ideje.U napadu se svi skrcamo u 16 metara i svi stoje i čekaju da ih lopta pogodi a u odbrani duva promaja i primamo golove kao na traci. E sad nije do igrača jer oni igraju ono šro im se kaže a nisam im ja rekao već trener.
S

SUNĐER BOB

pre 11 meseci

od ovog cu ja bolje da vodim ekipu
D

Dejani

pre 11 meseci

Eto vidite da svi lupate. Znaci mora covjek da ostane, jer nema niko od slobodnih…
R

Recko

pre 11 meseci

Ovo je Bruka nikad jaci tim imas i Katastrofa Da je trener nas Dobio bi otkaz odavno a Ovaj nista Milos Milojevic ni jedan Poraz otkaz Doveli Trenera Koji Slucajno pobedio Zvezdu Za ogromne pare Rezultati Nikakvi Aman Dosta Vise.
5

56789

pre 11 meseci

50 miliona.....
B

Betoven0505

pre 11 meseci

Pravićemo Coknu od blata. Ovaj Bakar je demode . Ni slušalice u ušuma nema za vrijeme utakmice za razliku od Cokne. kako koordinira stvari bez slušalica?
I

Idi

pre 11 meseci

sam ako si covek .....
S

Sumijili

pre 11 meseci

Mars iz Zvezde!
n

nezvani gost

pre 11 meseci

Ne znam samo zašto su FK i KK Saopštenje ućutili. Verovatno 2 doktora imaju posla oko pripreme izbora za gospodina duha.
j

jsjjsd

pre 11 meseci

jednom doktoru su oba sina u tvorza,pa ode fokus
@

@jsdjsd

pre 11 meseci

Bacili se na tatu.
G

Goust

pre 11 meseci

Mnogo ocekivali od Bahara, posle priprema mislili smo da je Murinho dosao, ne kontam kako se na jednom raspalo sve.. Nem ko gol da da.. Sve nesto preko krila.. Bunarenje i na centarsut..
h

hmmm

pre 11 meseci

mrs iz kluba.
g

gramatika

pre 11 meseci

Kaže se marš!!!
@

@gramatika

pre 11 meseci

kod mene u selu se kaze mrs. ali evo tebi cu da kazem mars
J

Joe Lesh

pre 11 meseci

Jedan je Milojevic Vladan i jedan je Radonjic Dejan. Nadam se da ce ovo doci iz donjeg dela ledja u glavu glavnokomandujucim u FK i KK. I da ucine sve da razrese nesporazume, razmirice i neslaganja sa ovom dvojicom. U suprotnom nam slede " šugava" vremena.
C

Centravanti

pre 11 meseci

Bahar treba da ide, ali igru koju smo igrali sa Milojem, nikad ne bih poželeo. Sve smo prošli slučajno, na penale i iksevima...Ne treba nam više takva trzavica, treba nam trener koji je ime, koga će svi slušati
M

Mooo

pre 11 meseci

Neznalice pisu lose o Baharu,lik ej najbolji trener u Zvezdi u zadnjih 20 godina..Problem je sto se sad bore svi i igraju fudbal svi.
B

Bitno

pre 11 meseci

da igraju naša deca Lucic koji celu utakmicu drubla ili mestu
з

зики

pre 11 meseci

Већ 6 бодова заостатка у смјешној лиги деценијама.Прво да оде Терзић,Мркела и Бахар.Партизан је већ 95 посто првак.Салдања се показао као највеће појачање у лиги.Спрдали смо се кда су изгубили од азера,али ми смо криминални
Х

Х Х

pre 11 meseci

Партизан је затворио све утакмице до избора. Звезда и даље држи све у својим рукама, просто и једноставно победи све до краја и шампион је.
S

SENJOR

pre 11 meseci

Isterati Bahara , da ! Ali problem ostaje, problem svih problema he Terzić. Terzić sakupljač škarta i pretvarač Zvezde u deponiju fudbalskog škarta.
M

MinistarX

pre 11 meseci

legenda ,Mosad odradio preko Natha odlican posao.
O

Ovaj

pre 11 meseci

Koreanac sa brojem kopačke 35 da nosi igru Zvezde a pri tom placen 5 Miliona ,sprdačina ,
C

Centravanti

pre 11 meseci

Zabraniti taktiku sa 3 pozadi za navek, a od starta Ivanić i Katai. Ostali da se smenjuju po potrebi. Bahare, doviđenja, imaš ti sad čime da se baviš. Ko te pusti da se baviš politikom i taj treba da ode.... Zovite Prosinečkog, da vidite kako će se igrati sa ovim igračima.
d

deki maky

pre 11 meseci

Polje sa onim ko te doveo.... Strašni Albahari igra kao Kiksi Piksi... Nema meča da nije primio makar jedan gol,izgleda da je Erak bio igračina za sve koje su doveli od Đihe do Šerifa...
G

Gde

pre 11 meseci

Je Degenek ,ovaj vrsni stručnjak je insistirao da mu se dovede ,sto je sklonjen Kangva ,sto nema Kange ,jel neko misli da je Nikolić igrač za Zvezdu al to pitajte Magiju
P

Pa

pre 11 meseci

sto nisi,zasta cuvas Degeneka,sto igra ono drvo Serif jedno jaje jer da ima drugo vise bi se borio,Zvezda je sa V.Milojevicem igrala tako tako ali prve godine u EU si ginuli ali su bili Srbi i po neki stranac sad kad pogledam Zvezdu malo ih je na IC,sto mora igra ona bela serpa Olanjika i Serif jedno jaje,Zvezda nema igru niko se ne zalaze..Kanga ke mozda luda glava ali ima srce da udje u kosku ovi njegovi sunarodnici se cuvaju verovatno ce iz Zvezde u real i sity

Delija

pre 11 meseci

MORALI JESMOali nismo TI MORAS DA PODNESES OSTAVKU ODMAH.
N

Nejbi

pre 11 meseci

Ne doraj covjela celavi,covjek radi svoj posao.
l

looodčoek

pre 11 meseci

Daj Boze da te mobilisu
Г

Гос'

pre 11 meseci

Jew go home!
N

Ne zna

pre 11 meseci

Se šta igramo ,ko igra na kom mestu ,al najgore je sto se on ne pita ništa ,treba magiju menjalti
S

Salamander

pre 11 meseci

Sa ovakvim timom i uslovima koje imaš morao si da dobiješ sve utakmice i to ubedljivo. Dobio si sve što si hteo, igrače koje si hteo, forsirao si formacije, sistem, sve kako si hteo i izgubio si dve utakmice, plus nerešeno kod kuće sa TSCom i Jang Bojsima. Dakle, ako ti je već glava na drugom mestu, a razumemo da jeste, ako već ne ide ni u prvenstvu ni u LŠ, a ne ide, budi čovek, napravite sporazumni raskid i svako svojim putem. Ako imaš formulu 1, onda nađi vozača formule 1, ovaj trenutno ume da tera fijaker. Uprava snosi krivicu oko prodaje Azarovia, on i Nikolić na vekovima, sa halfovima koje imamo, plus veznom redom, napadačima, bila bi pesma. Znam da su ovi iz uprave namazani, čuvaće svoje dupe, zato verujem da već imaju neko ime u tefter, i više od toga. A Baharu želim svu sreću, ali vreme je da se stvari menjaju.
U

Upitnik

pre 11 meseci

Jel on kriv sto ovi mase sa 5 metara? Samo toliko
Z

Zaim

pre 11 meseci

Prvo Terzic i Mrkela pa onda Barak.Dok god je Terzic nema napred .Sve je bila laz,od stadiona pa do evropske Zvezde.Bojkot svi.
D

Diva Amerika

pre 11 meseci

Izgleda da će januara biti kolektivna čistka i bežanija.
L

Ljubaaan

pre 11 meseci

Problem je u objektivnosti, kad je neko zadnji put cuo, uprava napolje? Para vrti gde burgija nece, 800 puta sam pisao da je Terza bahat i da su svi u Zvezdi zamenljivi, sem njega(na kraju su me jos prozvali da sam grobar), ljudi prodaju neku pricu, da je on doneo sve ove titule, a u stvari je to delo genija Miloja.
T

Trener

pre 11 meseci

Bivši
B

Bbbb

pre 11 meseci

Mora da dobije otkaz!!! Nema igru, nema tim posto ima 3 struje, svlačionica pukla i nema izlaza iz krize. Sve je pocelo dovodjenjem 3 igraca ned dana pre pocetka ls. Hvang trci ali 95 posto lopti unazad i na stranu, nema pas u dubinu,a vodi igru, ndijan zalutao, postavka losa bukari ja gurnu u guzu gde ne moze da iskoristi brzinu, zadnji vezni se Lose postavljaju za bklok odbrane, sve u svemu jako loseee
!

!!!

pre 11 meseci

DOSTA JE BILO, MORA DA LETI POD HITNO,
1

1122334455

pre 11 meseci

Ovo mu je bila poslednja izjava za srpske medije. Od sutra on je vec bivsi
J

Joksa1986

pre 11 meseci

Napisi jos jedno 30 puta i obidji jos portala i vijesti pa mozda te i cuju 😂🤦🤦🤦
A

AS77

pre 11 meseci

Nema sanse , pa procitaj clanak kada je dolazio- taj ima ugovor do najsitnijih detalja. Jedino ako se ne dogovore za neku patetiku oko politike pa kao ide kuci..
m

ma da bre to

pre 11 meseci

On je trebao da leti posle YB...ovo sad je samo produbljivanje kanala u kom se nalazimo.
E

Eeepa

pre 11 meseci

Oce biti tekst da je Topola odigrala dobro
B

Baxter88

pre 11 meseci

Topola odigrala top, parkirali ljudi 3 autobusa na 20m prvi, na 16m drugi i treci u peterac, jedino ostalo da udje Lazetic i stane na gol pored golmana, bolje da mu pomogne malo. Zalosno je na sta svi mi licimo u Evropi...
L

LANIKO

pre 11 meseci

OTKAZ ! NEMA DALJE OVAKO, DOSTA JE BILO !

Partizanovac_ceo_zivot

pre 11 meseci

Barak da ostane do kraja sezone 😂😂😂
J

Jovanaki6

pre 11 meseci

Za koga sam kupio sezonsku kartu… koga da gledam… kako su prevarili narod sram ih bilo. Ne treba niko da dodje na utakmicu sa lajpcigom… neka nas napune 10:0 i onda svi iz kluba. Neka igraju zvezdina deca kada vec ne znaju igrace da dovedu a tolke milione bacili. Do veceras su imali moju podrsku ali od veceras vise ne… cestitam komsijama titulu.
G

Grajkula

pre 11 meseci

Nedeljkovic, Lucic, Mijatovic nisu Zvezdina deca?? Boze, ukinite komentarisanje..
N

Nejbi

pre 11 meseci

Ne znam sto se zaljecete sa tim sezonskim kartama,jedono radi sendvica,srijedom je posni,valjda.
@

@Jovanaki6

pre 11 meseci

Pa eto gledaš Lučić, zvezdino dete iz Beograda. Nadam se da te to zadovoljava.
З

Звезда падалица

pre 11 meseci

Комшијама могу да честитам само титулу као што је била наша из 2014. године
4

421

pre 11 meseci

Ovo kao devojka kad raskida pa ti daje klise izgovor: Nije do tebe do mene je. Isto i ovo: Morali smo, nismo dobili, analiziracemo. Ahahahahahahahahaha
J

Jan

pre 11 meseci

Ma šta priča ovaj, odmah najuriti i njega i silne Djige, Šerife.....
b

bravo

pre 11 meseci

Nemoraš da piješ vino sa Gvardiolom
Č

Čiko

pre 11 meseci

Bahar da se vrati u Izrael, vrijeme je da oživi karijeru. 🤔
k

kendisport

pre 11 meseci

Hahaha uzmi im svaki dinar sad dok se cela drzava pred izbore finansijski muci, neka pate!!!
z

zokilii

pre 11 meseci

Terzi pametnom,jos samo fali da kupi iz Lucana 3 igraca,Stamrnkovica Mirica i Tumbasevica..koji zajedno imaju 120godina,verovatno bi bili bolji od ovih..
p

pero7

pre 11 meseci

oni igraju samo kad je Sivic trener
v

vranic 1979

pre 11 meseci

Mi igramo 3-5-2 formaciju a levog spoljnog igraju mitrovic ili lucic i jedan i drugi su desnjaci.Piksijev izum gdje levonogi zivkovic igra desnog spoljnog.Dodju do sesnaeterca pa prebace loptu na desnu nogu pa je vrate unazad ili idu u sredinu i upute sut na severnu tribinu.Prodali azarovija idealno resenje za tu poziciju.Vigo na trbinima a igra ovaj mucenik iz javora.Jedini levi bek izraubovani rodic pa ne mozemo da igramo sa cetiri pozadi.Trio na sredinu ivanic hvang stamenic ne mogu da defanzivno dobiju duel.Jedini klasican zadnji vezni mijailovic igra sve drugo samo ne svoju pravu poziciju.Ado pravi drustvo vigu u lozi.Krila imamo za izvoz.Srlekcija tima haos a odgovorni za transfer politiku u misijoj rupi
u

uzola

pre 11 meseci

ovaj židov ce zadnji dinar da im uzme haha
z

zaboli njega

pre 11 meseci

Laganica...
A

Asad

pre 11 meseci

Balego
N

NAPOLJE

pre 11 meseci

NAPOLJE!!!
!

!!!

pre 11 meseci

MOra da leti jos veceras iz kluba dosta je bilo
S

Simo 80

pre 11 meseci

Majke ti....
m

miki234

pre 11 meseci

Samo cu napisati. Sram te bilo, da si covek koliko veceras bi otisao iz kluba.
a

ako on da ostavku

pre 11 meseci

Onda nece dobiti pare do kraja ugovora prema tome ta opcija ne postoji..Nije on najveci problem ,ni on ni Serif ni ostali vec iskljucivo ona dvojica sto su ih doveli sve...Pitam se Serifa prije nego sto su doveli jesu li bar jednom pogledali kao trci,kakva mu je kontrola lopte,brzina itd. Ili su samo pogledali snimak na youtube i kao uplatili 4 mil na osnovu toga
V

Veljko9

pre 11 meseci

Nije on kriv, igraci se neki ne trude.
P

Picmalac

pre 11 meseci

A ko je kriv ako nije on? Druže , on je jedini krivac. On ! On sastavlja tim,on je taj koji diriguje. Z'bogom !
?

??

pre 11 meseci

A ko je kriv sto se igraci ne trude?