Andres Inijesta sa šeicima (©AFP)
Andres Inijesta sa šeicima (©AFP)

AZIJA: Još osam prilika da Inijesta i Alkaser ne ispadnu iz lige, Al Hilal uzdrman, Nusantara posti u 16 duela

Vreme čitanja: 3min | pet. 26.04.24. | 09:34

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

Na osnovu rezultata u startnih sedam kola kineske Superlige Žeđijang je sakupio 10 bodova, sa kojima je na osmom mestu na tabeli. Tim je već odigrao četiri utakmice na svom terenu i doživeo samo jedan poraz od Đindao Vest Kousta sa 2:1. Žeđijang je u prošlom kolu uspeo da prekine niz od tri uzastopna poraza u ligi zahvaljujući pobedi nad Tjenđin Tajgerom na svom terenu od 3:2. Ovo nije prva sezona da je Peking Guan među pretendentima za najviša mesta u Superligi. Istina, nije uvek uspeo da ispuni očekivanja i prognoze. Posle sedam kola prestonički tim je osvojio 12 bodova, sa kojima se nalazi na petoj poziciji. U prošlom kolu je prekinuo niz od tri utakmice bez pobede kada je savladao na svom terenu Đindao Vest Kousta rezultatom 4:1.

RANS NUSANTARA - PERSIDŽA, 14.00

(Fudbal, Indonezija 1)

RANS Nusantara ugošćuje Persidžu u petak u meču pretposlednjeg kola indonežanske Lige 1. Persidža je remizirala 2:2 protiv Barita Putere na stadionu Sultan Agung u poslednjem ligaškom meču, ostavljajući je na 10. mestu sa 42 boda u 32 meča. RANS Nusantara je posle 32 susreta na 14. mestu sa 35 bodova, na samo dva koraka ispred Persite koja je u zoni ispadanja. RANS je poražen rezultatom 2:1 u poslednjem meču Lige 1 protiv PSIS Semaranga, produživši svoj niz bez pobeda na 16 duela. Zanimljivo, poslednju pobedu slavio je protiv Persidže u oktobru.

AL HILAL - AL FATEH, 17.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Hilal nastavlja borbu za titulu u prvenstvu Saudijske Arabije posle bolne eliminacije u polufinalu AFC Lige šampiona od Al Aina. Al Hilal ima devet bodova više od Al Nasra na vrhu tabele. Hilal je pobedio u poslednjem meču u ligi sa 4:1 protiv Al Halidža, produživši početak sezone bez poraza na 27 susreta, ostvarivši 25 pobeda i dve nerešene. Al Fateh je pobedio Al Raed sa 3:1 na svom terenu u poslednjem meču lige, ostavivši ga na šestom mestu sa 40 bodova.

EMIREJTS - AL VAHDA, 18.45

(Fudbal, UAE 1)

Šanse Al Vahde da obezbedi mesto u kvalifikacijama za AFC Ligu šampiona za sledeću sezonu biće ponovo testirana uoči meča u petak protiv davljenika Emirejtsa. U poslednjem meču Pro lige UAE Al Vahda je poražen od Adžmana sa 2:1 i nalazi se na četvrtom mestu sa 34 boda i na šest koraka je od drugoplasiranog Šabab Al Ahlija. Emirejts je na 13. mestu sa 10 bodova, devet poena manje od sigurnosti. Emirejts je zaradio bod u poslednjem meču lige, remizirajući 1:1 protiv fenjeraša Hate. Još osam mečeva je ostalo Andresu Inijesti i Pablu Alkaseru da spasu klub od ispadanja.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara