Osimen i Kvarachelija (©Reuters)
Osimen i Kvarachelija (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Serija dvojki na talonu

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.05.24. | 13:45

Pogledajte nekoliko zanimljivih predloga za ponedeljak

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Salernitana - Atalanta
ID: 1115

Salernitana je ispala iz Serije A, što i nije iznenađenje jer je osvojila samo 15 bodova. Atalanta pokušava da se domogne pozicije koja vodi u Ligu šampiona, a poslednji rezultati dali su joj mnogo samopouzdanja. Dvojka je sigurna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.32)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 19:00
Konyaspor - Fenerbahce
ID: 5301

Fener je četiri koraka iza Galatasaraja i njegovi igrači moraju da zaborave na to da su izgubili tri od prethodna četiri duela u Konji. Dobra stvar za Kanarince je to što je rival u dubiozi i dvojka, uz 3+ ne bi smela da izostane.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.43)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Crystal Palace - Man.Utd.
ID: 8079525

Ovde je teško reći ko je bliži pobedi, ali prilično je jasno šta je realno da će proći, a to je da će oba tima dati po gol. U Junajtedu dva meseca nisu sačuvali svoju mrežu, Kristal Palas je to uspeo da uradi dva puta u prethodnih mesec i kusur, ali verujemo da je ovo najzreliji tip koji treba da se nađe na vašim tiketima. Mada poslednja dva međusobna susreta nisu donela GG, tri pre toga jesu.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.43)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 21:00
Lille - Olympique Lyon
ID: 5039

Lil je najbolji domaćin u francuskoj eliti i to mu je najjače oružje u poteri za Ligom šampiona, a Lion na njegovom terenu nije trijumfovao od novembra 2016, pa iako se značajno popravio Doge su mnogo bliže bodovima. Razmotrite i GG.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
ENGLESKA 4 - PLAY OFF | 18:30
Crewe - Doncaster
ID: 12970

Još jedan veoma nezgodan par. Kru je od sredine marta zabeležio samo jedan trijumf, dok Donkaster u istom periodu ne zna za poraz. Tradicija je na strani gostiju, a i mi bismo rizikovali sa dvojkom, mada je i GG3+ potpuno realno.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Udinese - Napoli
ID: 8079458

Napoli nije u nekoj formi, nije slavio u poslednja tri kola u kojima je uzeo samo dva boda i pobedio je samo u jednoj od prethodnih pet rundi. Udinezeu gori pod nogama i mora da pobedi, ali je u ozbiljnoj seriji bez trijumfa. Dvojka deluje realnije, a i pojačana je kvota što može da bude i dodatni motiv da probate.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Za izbegavanje
SAUDIJSKA ARABIJA 1 | 20:00
Al Ahli Jeddah - Al Hilal
ID: 8086921

Al Hilal apsolutno dominira arapskom ligom, Al Ahli je čak 28 bodova iza na trećem mestu, ali mi bismo svakako bili oprezni. Ne očekujemo da će domaćin dobiti, ali da ima čvrstinu da izvuče bod. Pride, jednom mora da stane impresivna serija pobeda Al Ahlija. Preskočite dvojku, osim ako baš niste uvereni da je to – to.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)

tagovi

Internet klađenjeklađenjesportsko klađenjepredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara