Fudbaleri Atalante (©Reuters)
Fudbaleri Atalante (©Reuters)

Atalanta i Orhus su u Mozzartu najisplativije opcije

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.08.24. | 10:43

Nigde nećete naći veće kvote na njihove pobede

Kreće nova nedelja, a sa njom i novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su za danas pripremili dva velika iznenađenja, odabrali su dve utakmice na kojima će kvota u svakom trenutku biti najveća na planeti.

Reč je o dvojci na Atalantu u Seriji A i kecu na Orhus u šampionatu Danske. Te dve igre nigde neće vredeti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Drugi meč u sezoni i za Leče i za Atalantu, ali prvi prvenstveni. Leče je prošlog utorka odigrao meč Kupa Italije, savladao je drugoligaša Mantovu posle mnogo muke sa 2:1, pogotkom nekadašnjeg napadača Crvene zvezde Nikole Krstovića u 86. minutu. Atalanta je dan kasnije igrala UEFA Superkup, u meču za svoj drugi evropski trofej je izgubila od kontinentalnog šampiona Real Madrida u Varšavi sa 2:0. U međuvremenu je u Bergamo stigao i srpski reprezentativac Lazar Samardžić, pa će biti zanimljivo videti da li postoji šansa da se već danas nađe u protokolu Atalante.

ORHUS - VEJLE (PONEDELJAK, 19.00), KEC 1,65

Prošle sezone je Vejle otvorio prvenstvo sa šest poraza u prvih šest kola, pa je uprkos tome uspeo da sačuva status prvoligaša. Sada je opet u sličnoj krizi, posle četiri kola Superlige Danske ima četiri poraza. Peti će pokušati da mu nanese Orhus, koji je trenutno šestoplasirani na tabeli. Domaćin ima sedam poena, posle remija i poraza u prva dva meča savladao je Sonderjisk (4:0) i Brendbi (1:0), te se probio u gornji deo tabele. Na poslednja četiri susreta Orhusa i Vejlea nismo videli više od jednog gola. Po jednom su oba tima pobedila sa po 1:0, dok su dvaput odigrali 0:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara