Komentari na vest

Ajaks ne menja politiku, nastavlja da kupuje dečurliju: Stiže portugalsko šilo iz Sitija za 20.000.000

a

artur2

pre oko 1 godinu

Volio bih da ovi strycnjaci iz mozarta napisu clanak o citievim transferima za vrijeme gvardiole,pa da vidimo net spend jeli i 400,500miliona jer samo zadnje 3sezone su prodali preko 300mil igraca iz podmlatka.pa kako su za 400,500mil uzeli 14trofeja.a aston vila je od 2019te u ekipu surgala preko 600mil
A

Ako je

pre oko 1 godinu

Je siti plastika, kako je onda pre dolaska arapa, imao 11 domaćih trofeja i jedan međunarodni, kup pobednika kupova, a to je u Engleskoj bio zavidan broj trofeja. Ne navijam za siti, ali to su činjenice.

francuskapresuda@gmail.com

pre oko 1 godinu

šilo iz šitija
A

Arnaut Cecen

pre oko 1 godinu

Siti ponovo sve osvaja !! Premoćni su !
V

Videćemo

pre oko 1 godinu

Da su jaki kao zemlja, jaki su. Ali bojim se da ipak do kraja treba da dovedu neko krilo, da menja Mareza po desnoj strani. Fabricio pominje Dokua koji je vrhunski igrač, mada i Olise je odličan. Videćemo da li Silva ostaje. Izgleda da se zakomplikovalo nešto sa Joškom i dolaskom u Siti... Da imaju mentalitet, to je već i vrapcima jasno. Nego samo da ih povrede ne sapletu...
j

jehovin.svedok

pre oko 1 godinu

Cudo nisu uzeli Semada Bazdara za dvadeset meleon, nate.
u

uzeće

pre oko 1 godinu

Motiku iz Bajerna...nate...
a

ahahah

pre oko 1 godinu

2000 i podrigusa za decka...
l

ljubi vas vas robert prosinecki

pre oko 1 godinu

ne lupaj magare…..
d

duc

pre oko 1 godinu

Je l neki i dalje nisu svesni da je Siti klub koji najbolje posluje na svetu vec jako dugo?
A

A ne, ne

pre oko 1 godinu

Dečurlija će uvek odgovoriti da su oni plastika, da Arapi samo sipaju pare, ispunjavaju svaku Gvardiolinu želju koji svaki prelazni rok potroši minimum pet milijardi. I da samo troše, da ništa ne zarađuju. Kad ono, realnost kaže nešto drugo... Ali, realno, koga zanima realnost ;)
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Pa obojica ste u pravu i obojica niste u pravu. Siti jeste trosio i neverovatno preplacivao, i jeste plastika. Ali se Siti isto tako gradi kao najzdravija od tih arapskih prica, jer su napravili mrezu klubova, skauta, ulazu puno u mladje kategorije, i sad kad su etablirani brend mogu da zaradjuju od toga. Vidite da cak i kod nas kupuju igrace cim zalice na talente, jer cim pored imena tog igraca pise Man City, cena raste bar za 5 miliona. Jos ako ubodu par, eto ekstra profita. Dobra biznis prica.
W

Waldorf

pre oko 1 godinu

115 optužbi, smešno je hvaliti bilo šta što City radi pored svih malverzacija. Plastični lopovi, i obrnuto je, klinci su ti koji ih brane većinom.
P

Pazi

pre oko 1 godinu

Upravo suprotno. Samo ta dečurlija koju ti spominješ i može da navija za klub kakav je City.
@

@ Pazi

pre oko 1 godinu

Tako su se i neka deca ložila na Junajted u vreme ser Aleksa, ali su sada ta deca porasla, sad su zreli ljudi, poznavaoci fudbala jelte, pa onda sa visine dele životne lekcije. Šta ćeš ;)