A u loži Janis, Teo, Neda, Kalina...

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.09.24. | 09:48

Kompletan košarkaški tim dolazi da podrži Zvezdine fudbalere protiv Benfike

Ulazica za sve tribine još ima, ali nema sumnje da će stadion Rajko Mitić biti pun na ovogodišnjoj premijeri Lige šampiona protiv Benfike (četvrtak, 18.45 TV Arena). Tinja nada među zvezdašima da tim Vladana Milojevića može da prevaziđe sebe i četvrto učešće u elitnom takmičenju otvori pozitivnim rezultatom.

Imaće crveno-beli veliki vetar u leđa, a među 50.000 navijača na najvećem srpskom stadionu biće i kompletna košarkaška sekcija sportskog društva iz Ljutice Bogdana. Trener crveno-belih košarkaša Janis Sferopulos poznat je kao veliki ljubitelj fudbala, i neće mu biti prvi put da prati utakmicu iz svečane lože Marakane.

Izabrane vesti

On je bio gost fudbalskog kluba i na prošlogodišnjem meču protiv Jang Bojsa završenim remijem (2:2). Publika u Ljutice Bogdana pozdraviće i kreatore velikog broja trofeja družine sa Malog Kalemegdana. Mesta u loži, između ostalih, zauzeće Nikola Kalinić, zatim još jedan osvedočeni ljubitelj fudbala Nemanja Nedović, zatim legendarni Miloš Teodosić, Luka Mitrović, bronzani olimpijac Uroš Plavšić.

Novajlije će moći da osete deo atmosfere koja ih čeka u Beogradskoj Areni, kada počne Evroliga.


tagovi

Janis Sferopulos

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara