""
""

Olimpijakos lako nadigrao Karšijaku, a u prvom planu - Nikola Milutinov!

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.09.16. | 21:05

Grčki šampion dominantan, a srpski centar - odličan

Četiri od četiri. Košarkaši Olimpijakosa nastavili su pripreme za novu sezonu u visokom tonu pošto su rutinski savladali Pinar Karšijaku rezultatom 86:67 (14:25, 23:12, 25:8, 24:21).

Izabrane vesti

Prva figura meča bio je srpski reprezentativac Nikola Milutinov, koji je meč završio sa 11 poena, osam skokova i pet asistencija, dok je najbolji strelac pobedničkog sastava bio Janis Atinau sa 17 koševa. Kod nekadašnjeg turskog šampiona dominirao je Dahuan Samers sa 22 poena i deset skokova, dok je Džejkovan Braun imao 15 poena i osam podeljenih dodavanja.

Crveno-beli loše su otvorili meč, pošto je Karšijaka imala vođstvo od 26:14 posle prvog kvartala, ali u nastavku sve se slomilo o leđa turskog kluba. Usledile su dominantne dve četvrtine grčkog šampiona i pomalo nerealan ishod sa 48 ubačenih i tek 20 primljenih koševa, gde je u prvi plan iskočila snažna odbrana Olimpijakosa.

Sve do kraja susreta bilo je samo puko odrađivanje posla. Ipak, treba da raduje što je srpski centar dobio šansu i što bi ove sezone mogao da ima veću minutažu. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Pinar KaršijakaOlimpijakosNikola MilutinovEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara