Luka Modrić ©Reuters
Luka Modrić ©Reuters

Modrić se oprašta od Madrida, naručio 50 satova sa laserskom gravurom

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.05.24. | 17:49

Desetku Kraljevskog kluba po svemu sudeći preuzima Kilijan Embape

Legendarni hrvatski as Luka Modrić na kraju sezone izvesno napušta Madrid. Kako saznaje portal Germanijak, iskusni vezista je pre nekoliko nedelja naručio pedesetak satova sa laserskom gravurom, kao oproštajni poklon za ljude sa kojima je sarađivao više od jedne decenije. Na satovima će biti ispisane godine njegovog boravka u Madridu, dakle 2012. i 2024, ali i poseban emotivni detalj - njegova karakteristična poza kako šutira na gol.

Modrić je istinska legenda najtrofejnijeg evropskog kluba. Četiri pre kraja Primere osvojio je 25. pehar u dresu Reala i tako stao uz rame sa Marselom, Benzemom i Naćom Fernandezom. Pre dobom ima i finale Lige šampiona, u kojem ima priliku da osvoji svoj šesti pehar klupskog prvaka Evrope. Osim toga, Modrić je postao najstariji Realov igrač u Primeri, prestigavši legendarnog Ferenca Puškaša. Hrvat je to uspeo sa 38 godina i 238 dana.

Izabrane vesti

Kako javlja novinar Radio Marke, Ramon Alvarez de Mon, koji je prvi pusti vest o Modrićevom odlasku, u Madridu je navodno već odlučeno i da će Modrićevu desetku u Realu naslediti Kilijan Embape, koji napušta Pari Sen Žermen na kraju sezone i stiže u špansku prestonicu.

Ako se obistine sve pomenute informacije, Luka Modrić će u dresu Real Madrida biti u prilici da odigra još pet utakmica. Od čega četiri u prvenstvu, počevši od današnje protiv Granade. Potom će se njegov tim sastati sa Alavesom, Viljarealom i Betisom. Od dresa Kraljevskog kluba će se oprostiti finalom Lige šampiona protiv protiv Borusije Dortmund 1. juna na Vembliju.


tagovi

Luka Modrić

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara