""
""

Milan na sedmoricu dodaje i Lo Fasa! Borba sa Interom, Monakom…

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.07.17. | 23:20

Još jedno pojačanje za napad

Milan je furiozno ušao u prvi prelazni rok pod novim rukovodstvom. Rosoneri su potrošili preko 150.000.000 evra na sedam pojačanja. Reč je o igračima koji nemaju više od 26 godina, ali mogu odmah da donesu kvalitet. Klub se danas pohvalio urađenim poslom objavivši na društvenim mrežama fotografiju sa “sedmoricom valičanstvenih”...

Izabrane vesti

Ali to nije sve. Milan radi i na skautingu mladih talenata koji sada mogu da se kupe relativno jeftino i da u budućnosti predstavljaju veliki dobitak za klub. Klub sa San Sira je na listu želja dodao novo ime - Simone Lo Faso.

Reč je o mladom napadaču Palerma koji ima 19 godina, a koji je i na meti Intera. Prošle sezone je debitovao za Palermo, prošao je mlađe reprezentativne selekcije Italije i najvaljuju ga kao jednog od bitnih talenata na Apeninima. Inter je pokazao interesovanje još pre nekoliko nedelja, ali poslednje informacije sa Čizme kažu da je Milan favorit za dovođenje mladog Lo Fasa. Pored milanskih klubova, žele ga Sampdorija i Monako.

Palermo za svoju mladu zvezdu traži oko 6.000.000 evra što nije problema za Milan. Pregovori su u odmakloj fazi, a s obzirom na Palermovu tradiciju lansiranja dobrih ofanzivaca (Pastore, Kavani, Dibala, Beloti, Nestorovski…) možda je Milan na pragu sjajnog pojačanja. Za početak, Lo Faso bi posle kupvoine bio prosleđen novom prvoligašu SPAL-u gde bi sticao iskustvo i minutažu.

Očekuje se da Milan uskoro završi i transfer Lukasa Bilje, kao i jednog zvučnog pojačanja u napadu. San je Obamejan, a realan domet Nikola Kalinić.


tagovi

Serija APalermoMilanItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara