""
""

Hrabrima kec, ostalima 0-2

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.01.18. | 09:12

Danas na programu ponovljeni mečevi 3. runde FA kupa

Sjajna forma Vulverhemptona i njegova dominacija u Čempionšipu, odnosno činjenica da se Svonsi bori za opstanak u eliti ubedili su nas pred njihov prvi duel u FA kupu da bi momci s Molinea mogli dalje. Međutim, rivali su taj meč okončali bez pogodaka, ali i sa po fudbalerom manje. Defanzivac Vukova Ruben Vinagre isključen je u 40. minutu zbog starta na Nejtanu Dajeru, dok je vezista Labudova Liroj Fer u 67. zaradio crveni karton prekršajem na Elderu Kosti. Vinagre će zbog suspenzije propustiti ovaj susret, dok je Fer prošao s blažom kaznom.

Izabrane vesti

Pomenuta utakmica privukla je dosta pažnje i zbog novajlije među Vulvisma: 20-godišnji Španac Rafa Mir prešao je nedavno iz Valensije u redove engleskog drugoligaša, iako je madridski Real bio ozbiljno zainteresovan za njega. Mladi napadač odigrao je poslednjih 13 minuta na debiju, ali mu je to bilo dovoljno da nagovesti da bi mogao da bude fino pojačanje za ekipu Nuna Espirita Santa.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:45 2057 ENFAK Swansea - Wolverhampton ug 0-2 1,60

U tom prethodnom obračunu portugalskih menadžera Santovi momci bili su nešto bolji, ali je golman Svonsija Kristofer Nordfelt odlično odradio posao. Sada blagu prednost ima ekipa koju vodi Karlos Karvaljal, prvenstveno zbog toga što je domaćin, pa će imati veliku podršku sa tribina. Velšani su u subotu osvojili bod na gostovanju Njukaslu, a protivnik u Barnsliju (što se može smatrati kiksom, s obzirom na kvalitet ekipe iz Jorkšira). Ukoliko se ne usuđujete da tipujete na keca, opredelite se za malo pogodaka.

ENGLESKA, FA KUP - 3. KOLO, PONOVLJENI MEČEVI

Sreda
20.45: (1,25) Čelsi (5,00) Norič (10,00)
20.45: (2,65) Svonsi (2,90) Vulverhempton (2,80)
20.45: (2,55) Vigan (3,20) Bornmut (2,65)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaFA kupmeđunarodni fudbalsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara