(©CEV)
(©CEV)

Zvezda čudesno preokrenula u Beogradu, ali u Bezijeu nije imala nikakav odgovor

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.01.24. | 22:10

Francuski tim slavio maksimalnim rezultatom i otišao u četvrtfinale CEV Kupa

Ništa od dva srpska kluba u četvrtfinalu CEV Kupa! Postojala je lepa šansa da Jedinstvo i Crvena zvezda uskoče među osam najboljih u drugom po rangu evropskom takmičenju, ali crveno-bele ipak nisu uspele da naprave iznenađenje u Francuskoj.

Izabranice Milana Gršića su prvi duel u Beogradu protiv Bezijea dobile posle čudesnog preokreta, a večeras su na gostujućem terenu počišćene maksimalnim rezultatom - 0:3 (21:25, 22:25, 18:25).

Izabrane vesti

Imala je Zvezda šanse i večeras da učini meč mnogo dramatičnijim, ali je u svakom setu padala u završnici. Bolje je počinjala, imala vođstvo do nekog trenutka, a onda prepuštala kontrolu protivniku. U drugom periodu su Srpkinje čak vodile 10:5 i 12:7, ali nisu iskoristile šansu da ga dobiju...

Najefikasnija u poraženom sastavu bila je Malgorzata Jasek sa 15 poena, pratila je Simona Mateska sa 11. Jelena Stojić je stala na sedam. Najbolja u pobedničkom taboru bila je Serena Grej sa 17 poena - napad 13-10 (77 odsto), pet blokova i dva asa.

Drugi tim pored Bezijea koji je večeras preskočio prepreku u plej-ofu CEV Kupa je Pariz. Ekipa za koju igra Srpkinja Ljubica Kecman savladala je drugi put Mladost iz Zagreba i plasirala se u četvrtfinale.

Bivša igračica Crvene zvezde i Uba učestvovala je u trijumfu sa tri poena.



tagovi

ŽOK Crvena zvezdaCEV Kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara