Šarksi najozbiljniji kandidat za osvajanje Stenli kupa

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.05.19. | 15:02

Kolorado muči muku sa odbranom

Posle tri odigrane utakmice San Hoze ima prednost od 2:1 i ukoliko u narednom meču zabeleži pobedu, imaće priliku da pred svojim navijačima overi plasman u konferencijsko finale. Kolorado je u prošlom susretu doživeo poraz na svom terenu i tako izgubio prednost domaćeg terena koji je imao zahvaljujući gostujućoj pobedi iz drugog meča.

Kolorado je imao odličnu priliku u prošloj utakmici da pred svojim navijačima trijumfom preuzme prednost u seriji, međutim igrači Šarksa su pokazali zašto su ligaški deo sezone završili na drugom mestu Zapadne konferencije. Sada ponovo gube sa 2:1 u seriji i u narednom meču nemaju pravo na kiks s obzirom na to da igraju na svom terenu. U slučaju novog poraza to bi verovatno značio i kraj sezone za Avalanše. Najveći problem za Kolorado u prethodna tri susreta bila je igra u odbrani. I dok napadači nemaju problem sa efikasnošću, defanzivni deo je veoma slab i u prošla tri meča primio je čak 12 golova.

Izabrane vesti

Posle eliminacije Lajtninga i Kalgarija, Šarksi su postali najozbiljniji kandidat za osvajanje Stenli kupa s obzirom na to da su tokom ligaškog dela igrali odlično i da su završili na drugom mestu. Odlično su otvorili duel protiv Kolorada i u prvom meču slavili su ubedljivu pobedu, da bi u drugoj izgubili prednost domaćeg terena. Ipak, u prošlom meču su odigrali daleko bolje i zahvaljujući slavlju ponovo bi sedmu utakmicu igrali na svom "ledu". Šarksi su pobedu u prošlom susretu ostvarili na krilima sjajnog Logana Kutjura koji je postigao tri gola.

NHL, PLEJ-OF

Petak
01.30: (2,25) Kolumbus (3,80) Boston (2,65)   /u seriji 2:1/
04.00: (2,25) Kolorado (3,80) San Hoze (2,65)   /u seriji 2:1/

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

hokej na leduNHLSan Hoze ŠarksKolorado Avelanš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara