Prekid u Leskovcu: Zvezda nije htela da nastavi meč (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.24. | 22:15

Plej-aut Super rukometne lige Srbije: Kod rezultata 25:22 za Dubočicu u 44. minutu, gosti iz Beograda napustili teren i nisu se vraćali

Prekid u Leskovcu u derbiju plej-auta Super rukometne lige Srbije, Dubočica – Crvena zvezda. U trenutku nemilih scena bilo je 25:22 za domaćina.

Posle faula nad pivotmenom crveno-belih Dušanom Andrejevićem, došlo je do čarki. Uhvatio se za lice iskusni kružni napadač Zvezde. Jedan igrač domaćina je dobio dva minuta isljučenja. Usledili su protesti sa klupe crveno-belih, trenera Nedeljka Matića i sportskog direktora Ognjena Kajganića upućene ka sudijskom paru Mošorinski – Pandžić i delegatu Dušanu Stojkoviću.

Izabrane vesti

Bilo je psovki na relaciju klupa Crvene zvezde i domaći navijači. Strasti su bile uzavrele. Pošto je desni bek Beograđana Miloš Bujišić dobio dva minuta isključenja zbog prigovora, usledili su novi oštri protesti gostiju, a sportski direktor crveno-belih Kajganić pozvao je igrače da napuste teren.

Posle nekoliko minuta gužve, gostujući rukometaši su se uputili ka svlačionici i nisu se vraćali, pa je utakmica zvanično prekinuta u 44. minutu. Pune ruke posla imaće Discilplinska komisija Rukometnog saveza Srbije.

U dvorani u Leskovcu bilo je oko 2.000 gladalaca. Dubočica je bila vodeća u plej-autu, dok je Zvezda zaostajala bod.

Pogledajte šta se sve dešavalo u Leskovcu!




tagovi

RK Crvena zvezdaRukometna superligaRK Dubočica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara